Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Hrvatske se oglasio povodom slučaja Severina: "Ne znam kakvi su majka i otac, ali..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik je pomenuo i Vrhovni sud, instituciju koja je donela odluku da satrateljstvo dodele ocu deteta

  • 10
Severina l Zoran Milanović Foto-kolaž: J. M. S./ATAImages, Tanjug/AP

Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je slučaj pevačice Severine Vučković i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Milanović je, naime, od strane novinara bio upitan o slučaju pevačice. Iako, kako je naglasio ne ulazi u materiju, pomenuo je Severininog sina.

- Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… - izajvio je Milanović.

Predsednik je pomenuo i Vrhovni sud, sud koji je doneo odluku da satrateljstvo dodele ocu deteta.

- Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može… Možda treba u Ustavu nešto promeniti -rekao je Milanović, prenosi "Dnevnik.hr".

U četvrtak je Radovan Dobronić izjavio da se pevačica trebala obratiti njemu za pomoć, optužio je za zloupotrebu, javno pisanje o slučaju te rekao da se "Severinu tu ne može shvatati malom i nemoćnom ženicom" već "verovatno najmoćnijom u Hrvatskoj", a na njegove izjave je reagovao i ministar pravosuđa Ivan Malenica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    26. januar 2024 | 14:58

    Izgleda da je vrhovni sudija Radovan gledao video sa jahte, a ima li ko da i nije.

  • stojadin pavlovic cole

    26. januar 2024 | 15:32

    Ma najbolje nek ga uzme Igor Kojic on bi tu ulogu bolje zavrsio od ovih dvoje. Tolika je papuca bio Severinina da bi i ulogu mame bolje odradio mesto nje.

  • Marija

    26. januar 2024 | 16:25

    Opet vuče svoj privatni život preko media😀 a ovaj put se i presednik hrvatske umešao, nema pametnije posla!!! Koja sprdnja😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA