Vreme čitanja: oko 1 min.

Severina se obratila predsedniku Hrvatske: "Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni..."

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je na Instagramu objavila isečak iz emisije u kojoj je izjavu o njenom slučaju da upravo šef države i prokomentarisala je

  • 1
Severina i Zoran Milanović Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Tanjug/HINA/Admir Buljubašić

Nakon što se predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović oglasio o slučaju Severine Vučković i odluke vrhovnog suda da joj u potpunosti oduzme starateljstvo nad sinom Aleksandrom i vrati ga ocu Milanu Popoviću, oglasila se i pevačica.

Ona je na Instagramu objavila isečak iz emisije u kojoj je izjavu o njenom slučaju da upravo šef države i prokomentarisala je.

Poštovani Predsedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom detetu. I da je to poigravanje sistema s jednim detetom više od decenije - bezosećajno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom.

- I na kraju, hvala na brizi, nema dete još sedih. I nije poludeo …ali i Vi predsedniče morate da shvatite da je upravo predsednik vrhovnog suda ovo vratio ponovo na prvu instancu… I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobedila na početku - napisala je Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, Predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je slučaj pevačice Severine Vučković i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Milanović je, naime, od strane novinara bio upitan o slučaju pevačice. Iako, kako je naglasio ne ulazi u materiju, pomenuo je Severininog sina.

- Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… - izajvio je Milanović.

Predsednik je pomenuo i Vrhovni sud, sud koji je doneo odluku da satrateljstvo dodele ocu deteta.

- Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gde su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može… Možda treba u Ustavu nešto promeniti -rekao je Milanović, prenosi "Dnevnik.hr".

(Telegraf.rs)

Video: Severina se oglasila sa zagrebačkog aerodroma nakon oduzimanja starateljstva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic cole

    27. januar 2024 | 07:45

    Njemu se obratiti kao sergeju trifunovicu da si se obratila, covek nezna gde se nalazi misli da je bitan a najnepitaniji predsednik na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA