Vreme čitanja: oko 1 min.

Janjuš se poverio Aneli o pokojnom bratu Mihailu: "Dolazi mi u snove, doneću ti njegovu sliku"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zadrugar je u razgovoru sa Aneli otvorio bolnu temu

  • 1
Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

Marko Janjušević Janjuš, osamio se i u emotivnom razgovoru sa Aneli Ahmić se poverio da mu brat Mihailo, koji je izvršio samoubistvo pre više od mesec dana, dolazi u snove.

Njegova sadašnja partnerka Aneli Ahmić, sa kojom je započeo vezu pred kamerama, velika mu je podrška u teškim danima, a sada je sa njom ponovo otvorio bolnu temu.

Naime, Janjuš je izneo detalje Mihailove smrti i tom prilikom priznao da mu brat dolazi u snove.

- Znaš ti kako je lep bio, meni i dalje ništa nije jasno. Doneću ti njegovu sliku da vidiš kako je bio lep. Ja ne mogu da verujem da je sve to istina. Malo kad sam ovde pa skrenem misli, sa tobom i sa ljudima drugim, ali opet konstantno mi on dolazi u snove - počeo je Janjuš i dodao:

- Kad bi se bar moj brat Boris oženio, ima 35 godina i imao je curu do skoro. Kad bi on dobio dete bilo bi lakše dosta. Kad budem izašao srediću mu ceo sprat, i kad bi mogao da dobije dete bilo bi mi lakše. Da se to desi bio bi to jedini lek. Uništio ga je Beograd, slomio ga je skroz, ovaj život i ovaj ritam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    27. januar 2024 | 19:09

    Janjuse ako ti brat dolazi na san to znaci dasi bijo gresn kod njega idi u crkvu i zapali mu svecu ...I pali mu cesto svecu i nek ti oprosti ,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA