≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zavirite u unutrašnjost vile Harisa Džinovića od 2.000.000€: 900m2 čistog luksuza

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam nešto sasvim drugačije - rekao je pevač jednom prilikom

  • 4
Haris Džinović i Melina Printskrin/instagram/djinadzinovic, ATA images

Pevač Haris Džinović je pre nekoliko godina kupio zemlju u luksuznom beogradskom kraju Senjak, gde je ubrzo počeo sa zidanjem veličanstvene porodične kuće u vrednosti od dva miliona evra.

S obzirom na to da kralj meraka godinama živi na relaciji Srbija-Pariz, u Beogradu je živeo u iznajmljenoj kući u Diplomatskom naselju na Banovom brdu. Kako bi svojoj deci obezbedio sopstveni krov nad glavom, pevač je nekoliko godina gradio impozantnu vilu od čak 900 kvadratnih metara u kojoj živi sa suprugom Melinom, od koje se razvodi.

Kako se već pisalo, on je 2017. godine kupio plac koji je dugo birao, da bi potom angažovao najpoznatije agencije oko izgradnje. Sve vreme bilo je dosta nepredviđenih okolnosti koje su otežavale izvođenje radova, a jedan od tih je i situacija sa korona virusom, zbog čega je dosta toga kasnilo.

Nameštaj je uglavnom dovezen iz inostranstva po ukusu Meline, a velelepna kuća pored raskošnih prostorija kao što su dnevna soba, spavaće sobe, kunjinja i više kupatila takođe ima i teretanu, salu za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen.

Nema sumnje da i Melina i Haris uložili i poslednji atom energije u uređivanje doma da bi svaki detalj bio perfektan, ali je nekolicina ipak osudila pevača zato što gradi ogromnu vilu u poznim godinama.

- Bio sam totalno imun. Nije me iritiralo ni diralo. To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda…- izjavio je Haris jednom prilikom za medije, pa priznao da kuća nije onakva kakvu je zamišljao:

- Nisam zamišljao takvu kuću, zamišljao sam sasvim drugačije. Sticajem okolnosti je tako ispala i srećan sam i zadovoljan što jeste. Ja sam hteo nešto drugačije malo, ali ovo je bolje.

Đina Džinović, Melinina i Harisova mezimica, često obraduje svoje pratioce interesantim fotografijama, pa tako neretko podeli i po koji kutak iz svog doma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Старлета

    27. januar 2024 | 20:51

    Кад се гладан хлеба наједе он откине руку хранитељу!!!???

  • GoGi

    27. januar 2024 | 20:43

    Prelepo ali malo ljubavi koja u njoj diše

  • Vide

    28. januar 2024 | 20:32

    Biće to kao i ljubav Lazara Ristovskog☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA