≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić tempirala drugu trudnoću! "Kralj hleba" će još jedno dete čekati do 2026, razlog je neverovatan

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će verovatno i sačekati da "doguraju" do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka - objasnio je naš izvor

  • 18
Jovana Jeremić Dragan Pritnskrin: Instagram/jovanajeremic

Jovana Jeremić (33) priželjkuje drugo dete, ali je rešila da će se to dogoditi najranije krajem 2025. godine, a najverovatnije tek u 2026. godini!

Iako uživa u ljubavi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, zbog čega su ga mnogi prozvali "kraljem hleba i kiflica", Jovana nema nameru da zatrudni još skoro dve godine.

Razlog je - astrologija, odnosno atrološke prognoze za njen horoskopski znak i datum rođenja.

- Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, "prognoza" je takva da je "po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini". Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je "proreknut" - priča naš izvor blizak voditeljki Pinka.

- Dragan već ima decu, on je i deda, pa mu se i ne žuri, ali bi oboje voleli da dobiju zajedničko dete. Videćemo šta će biti, hoće li baš on biti taj sa kojim će Jovana drugi put ostati trudna, ali ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će verovatno i sačekati da "doguraju" do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka - dodao je naš sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Jovanu, ali je istakla da još neko vreme neće davati izjave za medije, pošto je rešila malo da odmori.

(Telegraf.rs)

Video: Odveli smo Jovanu Jeremić u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Kadrovi su urnebesni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA