Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bili smo samo jednom intimni": Karić o do sada nepoznatim detaljima sa Šavijom, a i da li su se čuli nakon...

M. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stefan je otkrio da je više puta hteo da pozove Natašu nakon incidenta, ali da nije, kako se ne bi nešto pogrešno protumačilo

  • 2
Stefan Karić, Nataša Šavija Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/natasa.savija

Starleta Nataša Šavija  je 1. maja 2023. godine na jednoj proslavi zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića.

Ona je pokrenula sudski postupak protiv istog, a do danas ova situacija nije rešena.

Karić je sada otkrio da li je imao ikakav kontakt sa Šavijom nakon incidenta koji se dogodio.

- Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Karić.

- Mi smo stvarno bili mogo dobri. Okej, nismo se mi nešto viđali, videli smo se dva-tri puta u životu, ali, eto, neke gluposti... Nismo bili prijatelji, ja ne mogu da kažem da smo bili prijatelji - dodao je Stefan.

- Intiman odnos smo imali prvi put kad smo se videli, to je bilo pre par godina i to je to, nikad više posle toga. Ostali smo super, ona je imala nekog dečka iz Crne Gore, išla tamo, šta je radila, nemam pojma. Posle toga smo se videli kad je prošlo godinu-dve, na Adi Bojani smo se sreli, ni tad ništa nije bilo, znači bukvalno na plaži smo se videli i to je to, ma ni kupanje nije bilo, bukvalno za šankom, popili smo par pića, ona se vratila u svoj apartman i to je to - zaključio je Karić za "Republiku".

Inače, suđenje im je bilo zakazano za 27. decembar u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Nakon suđenja oglasio se Natašin advokat, te otkrio kako je proteklo suđenje.

- Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je advokat Borivoje Borović za pomenuti medij.

(Telegraf.rs)

Video: Stefan Karić partija na Kopaoniku sa društvom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТаТиНсИн

    30. januar 2024 | 12:35

    Шта знаш да радиш?Шта си по занимању?Зашто се понашаш силеџијски према женама?Колико зарађујеш месечно?,Заводник,жене које ти ,заводиш,може да има свако ко има црвендаћа у џепу!Закључак:Од трута пчеле имају велику корист од тебе нико па ни ти сам!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA