Vreme čitanja: oko 2 min.

Nada Topčagić priznala da u avion ne seda trezna: "Ja moram da popijem, inače nema šanse da krenem"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica se prisetila nekoliko situacija koje su se dogodile kada je letela sama

  • 6
Nada Topčagić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Nada Topčagić je priznala je da ima veliki strah od aviona, a sada je otkrila da nikada ne leti trezna.

Nedavno se prisetila situacija koje su se dogodile kada je letela sama.

- Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege, pa svi zajedno letimo, ali se dešavalo da letim sama iz Beča za Tirol, ja sama u avionu, a imalo je samo sedam putnika. Dogodile su se turbulencije, a ja sam počela tako da urlam da su stjuardese prišle do mene, a okolo sve stranci - rekla je Nada.

Nada je otkrila da je jednom prilikom propustila let zbog straha.

- Najgore mi je bilo kada sam sama letela, ti gejtovi, let kasni, a ti treba da presedneš negde, ja tu ne mogu da se snađem. Od straha ne znam gde se nalazim i tako sam jednom doživela da mi je avion odleteo, pa sam pet dana ostala u Milanu - otrkrila je pevačica, te priznala da u avion ne ulazi trezna.

- Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion, inače nema šanse da krenem. Kada bi sela trezna u avion, bilo bi svašta - rekla je Nada za Grand.

Podsetimo, Nada Topčagić već nekoliko godina ima problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta.

Nada je svojevremeno priznala da je nakon dugog razmišljanja odlučila da je proda, međutim od kupaca koji su joj ranije nudili milione za nekretninu ni traga ni glasa.

- Da se razumemo, nisam bila za prodaju kuće, ali kako su mi Rusi došli do samih ulaznih vrata i sagradili zid, bila sam prinuđena. I taman kad sam odlučila da je prodam, Rusi su pobegli. Niti grade, niti kupuju, niti plaćaju milione kao pre tri godine. Tako da ništa od miliona koje sam mogla da dobijem. A taman sam planirala da od tog novca kupim neke nekretnine koje bih izdavala i od čijeg novca bismo živeli moja deca i ja. Međutim sve je propalo - rekla je Nada svojevremeno za Star.

- Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine. Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gde kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi verujete, više ni moja planina Tara nije kao pre, ovde svi beže od mene jer dolazim iz Beograda, pa misle da sam zaražena. Ma užasno je vreme - rekla je pevačica tada.

(Telegraf.rs)

Video: RADNO: Dragana Mirković i Srbi za Srbe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vid

    30. januar 2024 | 12:24

    Nadica cuga i van aviona😂😂😂

  • Scorpio🦂

    30. januar 2024 | 13:56

    Meni se čini da ona uopšte ne izlazi iz aviona.😀

  • Dača

    30. januar 2024 | 12:47

    Ona i kada ne leti avionom onda zamišlja da leti i uvek je dobro nalivena. 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA