≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja o negativnom komentaru Mire Škorić zbog saradnje sa Cecom: "Nisam očekivala, ali me ne dotiče"

S. J.
M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja i Ceca zavrtele su estradu obradom pesme "Ne računaj na mene"

  • 0

Na javnom času škole pevanja Suzane Branković večeras će se polaznici predstaviti žiriju koji čine Maja Berović, Barbara Bobak i Marko Nikolić.

Ovim povodom upitali smo Maju kako je bilo sarađivati sa Cecom Ražnatović.

- Ceca je fantastična! Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja... Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena - rekla je Maja.

Maja i Ceca zavrtele su estradu obradom pesme "Ne računaj na mene".

- Prezadovoljna sam! Vidi se iz priloženog... Publika govori sve. Već par vikenda unazad izvodim numeru na nastupima, zaista sam baš, baš prezadovoljna - istakla je Berovićeva

Pevačica se dotakla saradnje sa kompozitorom Aleksandrom Radulovićem Futom.

- Futa je jedna legenda, takva veličina, zadovoljstvo mi je i što sam ga upoznala i što, evo, radim sa njim na duetskoj pesmi. Volela bih da on ponovo počne da radi, pa da nam se desi još neka saradnja, to uopšte nije isključeno - zaključila je Maja pred našim kamerama.

Majina obrada pesme "Ne raćunaj na mene" naišla je na negativan komentar od strane Mire Škorić, koja je pomenutu numeru prvobitno pevala sa Cecom.

- Tu nema šta da se komentariše. Ja nju i dalje mnogo poštujem zbog njene karijere i nikada se nisam bavila komentarima šta je ko rekao ili izjavio. To me zaista u duši ne dotiče. Meni je najvažnije šta misli moja publika i njihov sud mi je najbitniji. Nisam očekivala takvu Mirinu rekaciju. Nisam očekivala nikakve komentare od javnh ličnosti, ali Bože moj svako ima pravo da komentariše - rekla je Maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA