Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Seka Aleksić nakon tvrdnji "da je Veljko napravio dete dadilji"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je žustro reagovala na ove tvrdnje i stala u odbranu svoje porodice

  • 22
Seka Aleksić, Kopaonik ski opening Foto: Nikola Tomić

Nakon tvrdnji koje su počele da kruže društvenim mrežama da je supruge Seke Aleksić, Veljko Piljikić prevario pevačicu i dadilji napravio dete, oglasila se folkerka.

Naime, korisnik Tvitera podelio je status u kom je napisao sledeće: " Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu".

Seka se oglasila i burno reagovala, na, kako ona tvrdi, čiste i zle izmišljotine te demantovala navode kako bi zaštitila svoju porodicu.

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče- rekla je Seka za "Blic".

Inače, Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Njih dvoje žive bračnu idilu u Staroj Pazovi gde su izgradili dom izu snova.

Seka je, naime, sebi i svojoj porodici izgradila dom daleko od gradske buke. Za njenu kuću mnogi kažu da liči na dvorac, a nalazi se usred njive.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    31. januar 2024 | 16:53

    Pitajte dadilju a ne Seku....

  • mostar

    31. januar 2024 | 14:47

    Dvorac u sred njive😂svoj na svome

  • Kranp

    31. januar 2024 | 14:01

    Vrlo lako moguće, ako je dadilja ostala trudna a nema ozbiljnu vezu, a pritom radi kod njih onda je moguće, naravno muž se pravi blesav a došao u iskušenje jer dadilja su to,odnosno žene, samo sad da bi on to priznao treba na vrelu plotnu da ide, napravio joj dete i šta sad,a i ona nije puno razmišljala ,e sad da ne pukne brak ova daje izjavu da je sve u redu i da je brak svetinja, ko zna sta oni rade po one njive tamo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA