≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melina već nekoliko meseci nije sa Harisom: Ovo su dokazi, noću izlazila sama iz porodične vile na Senjaku

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je tek pre nekoliko dana objavljena vest, njih dvoje već mesecima ne funkcionišu zbog čega su ih pratile razne ekipe

  • 7
Melina Džinović Printskrin: Youtube/Paparazzolov

Nedavno je u medijima odjeknula vest da se posle 22 godine ljubavi, razvode Melina i Haris Džinović, zbog čega su njih dvoje česta meta paparaca u psolednje vreme.

Iako je tek pre nekoliko dana objavljena vest, njih dvoje već mesecima ne funkcionišu zbog čega su ih pratile razne ekipe.

U proteklih pet meseci, kako navodi ekipa "Paparaco lova", Melina je često u noćnim satima izlazila iz porodične vile na Senjaku, a posvetila se i treninzima.

Paparaci je u poslednjim mesecima skoro nijednom nisu uhvatili sa Harisom, a pored teretane i butika čija je vlasnica, posećivala je uglavnom lokale i to uveče.

Inače, Melina je u novembru prošle godine napunila 42. godine, nju uvek viđamo tip top sređenu, a podjednako dobro izgleda i bez šminke.

Inače, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu. U bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Retko ko zna da su venčani kumovi Melina i Harisa vrlo imućni ljudi.

- Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neso

    31. januar 2024 | 14:57

    Melina i Haris bitniji od situacije na Kosovu i to sto je Kurti ukinuo dinar i sto ce na si ljudi patiti.Nigde clanka o tome a o harisu i melini ima .Tuzno srbijo

  • Dejan

    31. januar 2024 | 14:38

    Shvatli smo, ima 42 godine slobodna i u formi ..... napustila onog dedu obezbedjena i treba da se provede!!! Bravo Melina ......

  • Miso

    31. januar 2024 | 16:57

    Mladje banane chikite su jako zarazne,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA