≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mirka otkrila zašto Vujadin nije došao na premijeru: Glumica progovorila o Duletu - evo kakav je privatno

S. J.
N. L.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mirka je progovorila o Duletu, Vujadinu i mališanima

  • 0

Premijera filma "Dule Savić, a u Londonu muk" održava se u mts Dvorani, a tom prilikom pojavila se i Mirka Vasiljević sa decom.

Mirka jer najpre otkrila kako se oseća.

- Biću dobro kad sednem, za sada je užurbano, da se stigne na vreme, da se izbegne protokol, malo se nešto menja u hodu, deca kao deca, žele da uđu, da izađu, da pojedu kokice, za njih je bio sklop pića, kokice i super zabave, a ne protokol - rekla nam je ona.

Mirka još uvek nije pogledala film.

- Tako je, to sam i želela, da kada ubace ton i sliku, sve izmoniraju, i muziku, da onda pogledam i doživim ceo taj doživljaj kao i svi u sali - istakla je ona.

U toku njegove izjave, Dule je pohvalio Mirku, pa je rekao da bi voleo da Srbija ima više takvih ljudi.

- Pa svako svoga hvali, to je negde normalno, tako i on verovatno - rekla je glumica.

Mirka je otkrila i šta bi ona imala da kaže za Duleta.

- Pa imam da kažem da mi je drago da uopšte poznajem nekog ko je takav uspeh učinio u svetu sporta, s druge strane znam ga i privatno i nekako... Koliko god da je on u sportu možda hladniji i uzdržaniji, kod kuće je topliji i pravi deda - istakla je Mirka kroz osmeh.

Mirka je potom progovorila o deci.

- Pa za sada dečaci vole fudbal i trenuraju, najmlađa voli da se šminka. Tako da se nadam da će ona možda igrati folklor, i da će malona moju stranu da povuče, a ovo troje su za sada u sportu - rekla je ona.

Glumica je potom istakla da je sigurna da će saznati neke nove stvari o Duletu putem filma.

- Sigurno hoću. Ja sam u porodicu dođla kad je on već bio neko ko je ozbiljna legenda, tako da sigurno postoje te neke stvari od detinjstva do tada koje nisam znala - dodala je Mirka.

Vujadin se nije pojavio večeras.

- On je na Kipru sa Crvenom Zvezdom na pripremama - otkrila je ona.

Mirka je s prijateljicom pokrenula biznis pravljena torti i odlično im ide.

- Kuvam zato što nas je puno, i nekako divno je kad u jednom domu ima bar jedan obrok za sve nas zajedno, a ostalo kad ko stigne da jede. Tako da dođla sam na ideju da probam nešto malo drugačije, a opet je to nešto što svi vole. Torte su isključivo od svežeg voća. Zovemo se Kapos, i nadam se da ćemo postati jedan zdrav brend - otkrila je ona.

Mirka je istakla da prati fudbal od malih nogu.

- Pratim ga nezavisno od Vujadina. Ja sam iz takve porodice, mi smo Zvezdu i fudbal pratili i pre njih, a sada i sa njima. U istom smo timu što je najbitnije, pa nije bilo svađe - istakla je ona.

Potom, glumica je istakla da mališani nisu svesni ko je Dule Savić u svetu sporta, kao ni ko je Mirka u svetu glume.

- Pa ne, on je za njih deda, ja sam mama koja radi svoj posao, jer mora da se radi, da se zaradi, i da se bude vredan, kao i oni što će jednog dana. Oni to tako gledaju - istakla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA