Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedini pevač iz Zvezda Granda koji je uspeo da prevari Popovića: Danas zgrće brdo para na privatnim slavljima

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na audiciji za „Zvezde Granda“ prvi put se pojavio sa samo trinaest godina, a kako i sam priznaje to pojavljivanje mu je ostalo i dan danas u sećanju

  • 3
Marko Gačić Foto: Instagram/marko.gacic

Pevač Marko Gačić proslavio se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a upamćen je ostao kao jedan od retkih kojem je uspelo da obmane Sašu Popovića.

Na audiciji za „Zvezde Granda“ prvi put se pojavio sa samo trinaest godina, a kako i sam priznaje to pojavljivanje mu je ostalo i dan danas u sećanju. Naime, Marko je priznao da je morao da "obmani" Sašu Popovića kako bi mogao da učestvuje na audiciji.

- Pamtim da me nisu pustili da se prijavim i morao sam da napišem da imam 16 godina. To ima i na snimku - kroz smeh je ispričao Gačić, zbog čega se Voja Nedeljković našalio.

Na prvoj audiciji, pred Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem, mladi Gačić zapevao je numeru Šabana Šaulića pod nazivom „Lepi dani mog detinjstva“.

Nakon što je završio izvođenje Marko je dobio pohvale od strane Saleta i Žike koje je zanimalo koliko Gačić zapravo ima godina.

- Tu sam napisao da imam 16 jer me nisu pustili da se prijavim, ali imam 13 - odgovorio je u sekundi što je sve nasmejalo.

- Bravo! Evo čika Sale ti kaže da ćeš ti za dve godine biti pevač, samo malo glas…Inače pevaš perfektno- iskren je bio Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se ne lažemo

    1. februar 2024 | 17:48

    A mi smo 🐿️🐿️ pa verujemo da je Saša naivan i nije znao o kome se radi, a Mikica je član Grand produkcije.

  • Sabac

    2. februar 2024 | 15:38

    Kako providno,a,otac mu svira u Grandu i na Pinku.

  • Nenad

    2. februar 2024 | 12:38

    Ovo vam pevac on nema pojma sa pevanjem ko ga je on prevario ha ha sasa treba da blagosilja sto nije on u grandu ocajno peva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA