Vreme čitanja: oko 3 min.

Sloba Radanović šokiran novom izjavom Adama Adaktara: "Svakom sekundom ovog snimka..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Adam je ponovo pokrenuo buru komentara svojim izjavama

  • 17
Sloba Radanović i Adam Adaktar Foto-kolaž: Nikola Tomić, Kobra

Vlasnik prestižnog salona i čuveni "Bog obrva", Adam Adaktar nedavno je gostovao u jednom podkastu, te ponovo izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Između ostalog, on je istakao kako čovek ne može da voli dete više od svoje žene.

- Ne može dete da ti postane bitnije od osobe sa kojom si. Ja ne mogu da, tipa, volim svoju decu više od svoje žene, niti je to moguće. U bolnici kao... da otac izabere  da l da spase majku ili dete, meni je to najnenormalnija stvar koju sam ikada čuo - naravno majka! - poručio je Adam.

Adaktar je otkrio koliko zarađuje od svog biznisa, ali je ispričao i svoje životne filozofije.

- Sada imam unutrašnji bazen u kući, pre tri godine imao samo spoljašnji bazen u kući, a pre 15 godina imao sam onaj bazen koji se postavlja u dvorištu. Znači dolazimo do toga da sam ja uvek imao bazen. Znači, svako sebi može da priušti bazen na postavljanje. Radi se o lajfstajlu, kako hoćeš da živiš, a ne o novcu. To je ono što ljudi ne mogu da ukapiraju. Tako da sam ja uvek živeo ovako - rekao je Adam u podkastu "Poster".

Međutim, pevač Sloba Radanović je deo Adamovog gostovanja postavio na svoj Instagram stori i nije imao reči hvale za isti.

- Svakom sekundom ovog snimka, odumre mi jedna siva moždana ćelija. Lebe mekani... - napisao je Sloba.

Podsetimo, Adam je nedavno ponovo progovorio o surogat majkama.

On je najpre istakao da njegova deca nisu krštena, jer je želeo da tu odluku donesu sami.

- Moja deca nisu krštena, ja sam hteo da ako oni budu hteli, da urade sami. Ali me je Nadalina teatralno pozvala u sobu, sela, stavila moju ruku na njeno koleno, da joj obećam nešto, da joj ispunim, amanet mi ostavlja žena. Moram da organizujem krštenje na proleće - rekao je Adam.

- Ne bih da sada pravimo još dece, ali hoćemo u budućnosti. U međuvremenu bih voleo i da malo živimo. Nemamo limit za to, voleo bih da imamo dece koliko možemo. U nekoj budućnosti bismo voleli da uzmemo surogat majku, to nam nije strano i želeli bismo da se Anđela odmori malo i da neko drugi obavi taj posao umesto nje. Ona ima tri carska reza i mislim da bi nam to bio pametan potez. Više ona neće rađati. Kad čitam komentare na društvenim mrežama o svojim šokantnim izjavama, ne uzbuđujem se oko toga. Žena nije fabrika i posle porođaja se raspadne! Retke su one koje izgledaju dobro posle porođaja, većini žena se stvarno drastično promeni telo. Zašto bismo tovarili ženu dok ne pukne ako možeš za novac da tovariš neku drugu? Sad postoje žene koje su plaćene za to i to je odlično. Ona dobije odlične pare za to. Neke rađaju za džabe, ali da ne ulazimo dublje u ovu temu - rekao je Adam.

Rijaliti "Adaktarovi" se nastavlja...

- Nastavićemo sa snimanjem našeg čuvenog rijalitija i sad se traži kuća u kojoj ćemo sve da obavimo. Biće u domaćoj produkciji i mislim da će biti baš gledano. Ne štedim novac kad hoću nešto sebi da priuštim ili porodici. Nisam toliko upućen u cene kad je u pitanju domaća kupovina, ali sam se, na primer, pre neki dan šokirao činjenicom da je mleko 300 dinara. Prolazio sam pored rafova i nisam mogao da verujem šta vidim! Mleko ne vredi tolike pare, znamo da ne može da bude neštašica jer imamo mleko u prahu. Ne znam zašto se to dešava, ali dobro. Inače kupujem sve što mi se sviđa, ne gledam cene non-stop. Punim korpe i platim koliko je potrebno. To je sve. Znam samo da su cene mnogo više danas nego kad sam ja bio mali, tako da tu paralelu mogu da podvučem - rekao je on za Srpski Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David se rasplakao dok je iznosio detalje strašne nesreće: "To što sam video, bilo je strašno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina

    2. februar 2024 | 15:23

    Ovom Adamu rijaliti propao lik mora uvek nesto radit suprotno od vecine da bi novine pisale o njemu, zeljan paznje

  • Sulka

    2. februar 2024 | 17:59

    A nije šokiran medenom Jejom s kojom je sve stvorio. 😀😀

  • Vanja

    2. februar 2024 | 15:24

    Bravo Slobo, ovaj Adam i njegova porodica promenili ime i sad dosli u Srbiju ponizavaju srbe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA