Vreme čitanja: oko 3 min.

Gavrilović otkrio anegdotu sa Džejom, spomenuo i Kebu: "Uzme mikrofon od stjuardese, a onda krene da viče..."

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Džeju su čak mnoge kolege dodelile titulu najduhovitijeg pevača na estradi

  • 0
Ivan Gavrilović i Džej Ramadanovski Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Ljudi koji su poznavali legendarnog Džeja Ramadanovskog kažu da je bio vrlo spontan, spreman za šalu, te da je bila zabava gde god se on pojavio.

Pevač Ivan Gavrilović je prisustvovao brojnim anegdotama, pa je nedavno ispričao jednu od njih.

- Baš smo bili dosta povezani i putovali smo po celom svetu. Takvo vreme je bilo, a mi smo se pojavili u nekom novom svetlu. Malo taj tehno-folk i dens posle toga, ali smo sa narodnjacima imali ta neka druženja koja su fascinantna. Uvek smo išli zajedno avionom i zezali smo se, posebno kada je tu bio Džej koji je bio najopušteniji lik - prisetio se Ivan.

Džej se šalio kako na tuđ, tako i na svoj račun, a kako tvrdi Gavrilović, na njega se niko nikad nije naljutio.

- Sećam se jednom prilikom, on ode u biznis klasu i uzme onaj mikrofon od stjuardese, a onda krene da viče "Ima mesta i za bele cigane ovde u prednjem delu biznis klase" i gleda u Kebu, a oni svi gledaju da li je on rodom ili nije. To je bilo zezanje! Pa, sećam se i kad mu kaže "Alo, ganci, slobodno možeš u biznis klasu" - ispričao je Ivan za Grand.

Podsetimo, pre 15 dana premijerno je prikazan film o legendarnom Džeju Ramadanovskom, "Nedelja", a svoje impresije o filmu koji je snimljen o njenom ocu nedavno je ispričala i Marija Ramadanovski.

Marija se do skoro nije oglašavala, ali je podelila svoje impresije o filmu, i kaže da je zadovoljna pojedinim stvarima, ali imala je i nekoliko zamerki.

- Pogledala sam film, na premijeri i mogu reći da sam zadovoljna onim što sam videla. U isto vreme sam bila srećna i tužna što gledam fim o njemu. Glumci su bili odlični, pohvalila bi ih sve. Moj tata je imao veoma buran i raznovstan život, pa da je film trajao i pet sati, ne bi moglo da se dočara njegov život komplet - rekla je ona u emisiji "Premija vikend specijal", pa dodala:

- Stvari su istinite, scene su istinite...smejala sam se na neka dešavanja, čak i zaplakala. Bilo je dosta životnih stvari koje je on nama pričao, a da nisu dočarane, ali bih izdvojila scenu sa jagnjettom, koja me odućevila, o čemu je i on stalno pričao.

Naglasila je da njen otac nikada nije težio ka tome da postane zvezda, a imala je i komentar na pojedine Džejeve kolege i njihove reakcije.

- Moj otac nikada nije težio ka tome da bude zvezda, legenda... on je uvek pričao da ti to sam Bog da. U filmu se vidi isto da je on u domu pevao, te da niko nije mogao da pretpostavi ko će on postati kasnije. Time se ja i vodim u životu. Sve je do sudbine i do Boga. Kako je rečeno, tako će i biti - rekla je Marija.

- Što se tiče tatinih kolega, svako ima pravo na svoje mišljenje, tu se ne bih mešala. Što se tiče mog utiska, možda je falilo više muzike... možda je bilo previše mog strica Džambe, ali on je morao za nekog emotivno da se veže. Što se scena tiče, realno su prikazane. Ne mogu da kažem da je on degradiran ili loše prikazan... ja sam ponosna, zadovoljana i mislim da je on sve ovo zaslužio te da bi mu bilo drago da ima film o sebi! Sada iz ove perspektive shvatam da sam trebala mnogo više vremena da provodim sa njim i jako mi je žao zbog toga - zaključila je Marija.

(Telegraf.rs)

Video: Glumci filma "Nedelja" ispraćeni višeminutnim ovacijama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA