Vreme čitanja: oko 1 min.

"Smršao sam 5 kilograma od operacije": Neca Lazić se oglasio nakon intervencije u Turskoj, evo kako se oseća

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neca je danas snimao lajv iz bolnice na Instagramu, u kom je progovorio o svom trenutnom stanju

  • 4
Neca Lazić Printskrin: Instagram/ iamnecaa

Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić Neca oglasio se prvi put nakon što je pre dva dana imao operaciju smanjenja želuca u Turskoj. 

Mnoge je zanimalo kako se on oseća nakon ove zahtevne procedure, posebno jer je nekoliko poznatih ličnosti iz Srbije nakon iste jedva izvuklo živu glavu.

Neca je danas snimao lajv iz bolnice na Instagramu, u kom je progovorio o svom trenutnom stanju posle operacije, te je i priznao kako je prošao zahvat i šta ga muči.

- Smršao sam pet kilograma od operacije, tako da je sve dobro...U ovoj klinici se operisao i Đanijev sin. Šta mi je s glasom?! Možda sam se malo prehladio. Izađe na, otprilike, 4.500 evra operacija. Ništa se ne brinite, sve je okej. Još samo da poletim, pa vam javljam kako sam. Ne smem da dižem ništa teško, bukvalno jedva lekove dižem. Sledeće nedelje mogu da krenem da jedem prave suice, ne smem kupovne. Operacija je trajala 40 minuta - ispričao je Neca u lajvu na instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Podetimo, pevačica Indi Aradinović pre nekoliko godina imala je borbu za golim životom zbog ovog zahvata, a istom se podvrgao i Darko Lazić, Miljana Kučić, kao i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Neca pomenuo Anđelinu tragediju, Zvezdan skočio kao razjareni bik: Šestoro pokušavalo da ga obuzda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. februar 2024 | 14:26

    Dečko nisi ti smršao nego si se očistio.....to je prvo kad čovek ne jede......ondà ide izbacivanje vode iz organizma a na kraju se tope masne rezerve........bitno da si živ i da te ne čeka na aerodromu lekarska ekipa.....nadam se....

  • Aca

    2. februar 2024 | 14:24

    Pa celu noc nisi nista jeo i eto 5 kg manje... e moj ti

  • H

    2. februar 2024 | 14:48

    Cuj lekove jedva dize ali zato telefon bez problema samo da bi se snimio kako su ga kasapili tamo gmazu ljenji i nesposobni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA