Vreme čitanja: oko 3 min.

"Pobediću na Beoviziji kad neko iz žirija umre": Maja Nikolić šokirala izjavom pred takmičenje za PZE

M. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Maja je takođe i otkrila njene planove za Sanremo, pa poručila da će pobediti, samo ako je puste da peva tamo

  • 6
Zadrugovizija Foto: Nikola Tomić

Životna želja pevačice Maje Nikolić je da Srbiju predstavlja na Evroviziji. Ona se 2018. godine takmičila pesmom "Zemlja čuda", a pobednik je bila Sanja Ilić i Balkanika gde su zajedno izveli numeru "Moja deca".

Pevačica je često znala negativno da komentariše naše predstavnike za pesmu Evrovizije ili bi tvrdila da je "glasanje namešteno".

Sada je otkrila da je znala ko će pobediti te čuvene 2018. godine.

- Ja sam 2018. godine javno istupila rekavši da će pobediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se pesma njihova nigde više nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima - rekla je Maja i izrazila nepoverenje u festivalske takmičenje, iznoseći svoje planove za Sanremo.

- Poštujem samo festivale gde se peva uživo, to me jako podseća na beogradsko proleće i moram da ti priznam da pripremam pesmu za Sanremo sledeće godine. Moj prijatelj koji tamo živi i koji je glavni predstavnik za Sanremo će napraviti pesmu. Kao što sam pobedila u Holivudu i u Moskvi, gde sam dobila nagradu. Pazi ako me budu pustili da pevam u San Remu, a ceo albanski lobi vlada Italijom, tako će se zeznuti jer ću da pobedim. Meni dajte samo mikrofon -, rekla je Nikolićeva, a na pitanje voditelja zašto nije uspela na Beoviziji, odgovorila:

-Pa na Beoviziji ću uspeti, verovatno kad neko bude umro ili ako smene ekipu ili ako nekom padne saksija na glavu pa promeni mišljenje. Pa kaže vidi ova Maja, šta god rekla, ipak govori istinu, možda je bez dlake na jeziku, ali žena stvarno dobro peva - zaključila je Maja Nikolić za "Puls Srbije" na Kurir Televiziji.

Podsetimo, Maja ja iskritikovala prošlogodišnjeg pobednika, Luku Bleka.

- Zašto kažem da je loša pesma? Čestitam pobedniku, ja sam patriota i navijam za Srbiju. Ovaj nastup je već viđen. Nastup je imala Lejdi Gaga 2011. godine, možete to videti na Jutjubu, a pesma se zove 'Born This Way'. Apsolutno iskopiran nastup Lejdi Gage sa Gremija. Takođe, pesma je mrmljanje i šaputanje, gde ga nisam ništa razumela, ali ne samo ja, već ceo narod. Nema koncepciju pevanja, mogao je da ćuti i samo da skače na sceni. Toliko je mračna pesma, u njoj nema ničeg svetlog. Pesma u kojoj nema želje za životom i bez trunke radosti. Sa mračnim kostimima, đavola kojima se na kraju kidaju repovi i sa crvenim očima koje gledaju iz prikrajka. Ja bih vas da pitam zašto se toliko u istoriji čovečanstva medijskog prostora daje đavolu i zašto se veličaju takve satanske i iluminatske figure? Zašto se klanjamo slušajući takvu muziku? - prokomentarisala je pevačica koja se telefonskim putem uključila u pomenutu na Kurir televiziji.

- Ova pesma je bruka za Srbiju iz razloga što je demonizovana koreografijom i mračnom energijom spavanja. On prenosi našoj deci poruku da treba samo da im se spava. To je kolektivna psihoza. On nikako ne može da bude uzor našoj deci. Pesma Marije Šerifović je puna duha i vesela, deca treba da je pevaju. Ovde govorimo o nekoj iluminatskoj figuri i pesma je puna takvih poruka i poruka o satanizmu - rekla je Maja.

- Apelujem na RTS da urade bele kostime i da plesači nemaju repove kao đavoli, jer je Srbija pravoslavna zemlja sa dobrim pevačima i nema potrebe da se klanjamo đavolima. Pesma je posvećena đavolu, nema kvalitet, jedina stvar koja je valjala je produkcija. Nastup jeste skrenuo pažnju, ali je skrenuo pažnju svojim značenjem, odnosno radi se o ritualu klanjanja Luciferu. Zašto Srbija koja jedina nije uvela sankcije Rusiji šalje đavole na Evroviziju? Zašto šaljemo ovako mračnu energiju? - zaključila je tada Nikolićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Nikolić o Beoviziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    3. februar 2024 | 07:20

    Ako ova predstavlja Srbiju na Evroviziji ja se odričem srpskog državljanstva.

  • Vodolijax

    3. februar 2024 | 07:38

    Maja ima odličan glas ali svaku pesmu napravi odvratnom jer izvlači neke zvukove iz stomaka da pokaže kako ima glasčinu. ...a ima i onaj pogled l...........

  • ...

    3. februar 2024 | 11:10

    Ova bolje da ide u zadrugu nego na evroviziju. Daleko si ti zeno od evrovizije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA