Vreme čitanja: oko 5 min.

"Ljude ne treba držati kao taoce zato što su nešto potpisali": Ovako je Melina Džinović govorila o razvodu

A. Š.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Vest o razvodu Meline i Harisa Džinovića iznenadila je mnoge

  • 2
Melina Džinović Printskrin: Youtube/Goca Show

Nedavno je u medijima objavljena vest da se razvode modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović.

Posle 22 godine ljubavi odlučili su, kako navode mediji, da stave tačku na svoj brak, jer njih dvoje mesecima ne funkcionišu.

Melina je prošle godine govorila o njihovom braku dug deceniju, ali je istakla da to potpisivanje nije značilo nikakvu promenu u njihovim životima.

- Mi smo sve cap, cap, cap. I za moj karakter je to najbolje. Fenomenalno je što je bilo jedno dete za drugim, sve se tako lepo složilo, kako treba da bude. Hari je uvek govorio: "Neće meni čiko u opštini reći sad sam ja venčan, ja ću reći kad sam ja venčan". I to je kod njega bilo tako, ja sam malo bila zbunjena, ali nije mi bilo ni nelogično, brzo je došla trudnoća i reko hajde, nema veze. I sve kao sad ćemo, sad ćemo, ali život ide. Kad se odlučite da ste venčani, vi ste venčani. Mi smo od prvog dana živeli, ja sam od prvog dana koristila to prezime i to mi je tako bilo prirodno. Prezivala sam se Galić. Ja sam to prezime osećala kao svoje. I opet na kraju to potpisivanje, osim te žurke, nije značilo nikakvu promenu u našim životima - rekla je Melina i dodala:

- Ja volim tradiciju, praznike, venčanja, sve je to divno, ali mi smo dokaz za to da to ne mora da bude po tom vremenskom planu. Ne mora da bude i nikada, a može da bude sve kako treba da bude.

Modna kreatorka otkrila da li neke žene žele da se "osiguraju" kada potpišu papir za sklapanje braka.

- Nekim ženama bi smetalo da se ne venčaju odmah. Ne znam čemu to, to nije nikakva sigurnost. To ne znači ništa. Potpisan brak je samo problem u slučaju razvoda. Kako se treba živeti, ako se ne živi u braku? Potpis je glupost. Ja sam u ovoj nedelji potpisala 900 stvari i da sam potpisala brak, bilo bi mi samo jedna stvar u tih 900 stvari. Šta taj potpis znači, osim formalnog čina gde sam ja otišla i zamenila te dokumente i to prezime? Šta? Ljudi veruju u maler, peh? - smatra Melina.

Ona je, takođe, otkrila da li ljubav nestane kada se potpiše papir, te se dotakla mogućeg razvoda od supruga Harisa.

- Mnogi bi voleli da ljubav nestane samo potpisom. Ljubav ne može da upropasti, niti da održi nikakav potpis, to je samo između dvoje ljudi. To je neka energija koja dok traje, traje... Svi u najvećoj zaljubljenosti svašta obećavamo. Ljude ne treba držati kao taoce zato što su nešto potpisali, ja to ne bih nikad uradila. Ja mislim da mi kaže da hoće razvod ne bih preživela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ne razmišljam o tim stvarima - poručila je u emisiji "Goca Show".

Podsetimo, komšije popularnog para kažu da je vila ostala Melini kao i njihovoj deci Đini i Kanu, ali da se i dalje vodi na Harisa.

Kako dalje navode, taj brak nije funkcionisao uveliko kada su se doselili na Senjak, te da je bilo jasno da neće dugo izdržati zajedno.

- On je kuću ostavio deci, a ne njoj. Svakako ona tu može živeti, kao što i živi dok joj deca to dozvole. Bilo je jasno čim su se doselili da će se razvesti, ta netrpeljivost se videla na kilometre. Često se mogla čuti i svađa, zapravo Melina je bila bučnija dok bi Haris govorio malo, ali vrlo oštro i nije birao reči - kaže jedan od komšija za Blic koji nije želeo da se spominje njegovo ime.

Komšinica koja živi u jednoj od susednih kuća kaže je u ovom slučaju na strani Harisa.

- On jeste namćor, to svi znamo, ali mislim da se trudio da tu porodicu održi na okupu. Oni i sada zavise od njega, ko će da plaća račune za toliku kućerinu? Pa on. Neće sigurno Melina, šta ona radi? - pita se komšinica.

- Ona je lepa i sposobna žena, ali nemojte mi govoriti da zarađuje dovoljno za ovu vilu. Ja imam sličnu kuću i tu treba mnogo novca. Čim se probudite, vi ste lakši za par hiljada evra samo za komunalije. Moraće tu Haris da dotira, inače kuća ide na doboš.

U obližnjoj prodavnici kažu da Harisa nisu viđali među rafovima, već samo kako šeta ili ide na tenis dok je Melina znala da svrati.

- Ona je jako lepa, mislim da je moja Bosanka, rekla bih po naglasku. Imaju oni i vozače i žene koje sređuju kuću, ali je ona svratila par puta po neke namirnice. Harisa smo viđali u prolazu, kada ide da igra tenis, to mu je kažu svi pasija. Nikada mi nije bio simpatičan, ali mu se glas ne može osporiti. Delovali su kao dva različita sveta, čula sam od unuka i da su par puta svađali u javnosti - kaže prodavačica.

Jedan od komšija koji često šeta krajem, kaže da se dešavalo da popriča malo sa Harisom.

- Ume on da uživa tu na terasi, ali eto sada više ne. Žao mi je što se to dogodilo, toliko se ulagalo u tu kuću. Haris je čas sebi podrum pića pravio i muzički studio. Ne znam šta bih rekao, on je malo zadrt čovek i težak karakterom. Međutim, viđam mu ponekad auto tu parkiran ispred kuće, dolazi on.

Komšije kažu da su deca Meline i Harisa, Đina i Kan vrlo različiti.

- Haris se često žalio da je Melina popustljiva i da se preganjaju oko načina vaspitanja dece. On smatra da je Đina previše slobodna i da joj fotografije nisu primerene na društvenim mrežama. Sa druge strane Kan je nasledio očev karakter i dosta je povučeniji. Za razliku od Đine kojoj prija popularnost, Kanu smeta. Sada su deca tu sa Melinom, ona se i bavila više njima nego Haris, ali verujem da će taj odnos između njega i njih biti korektan. Kuća je velika, za nju treba mnogo novca ako on to ne bude plaćao, teško da će moći da izađu na kraj sa obavezama - smatra ovaj komšija, prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David se rasplakao dok je iznosio detalje strašne nesreće: "To što sam video, bilo je strašno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnica

    2. februar 2024 | 18:11

    Ona kaze da potpis nije bitan 🤣, a sta jw ona po struci? Zasto kucu nisu onda zidali u tih 10 god pre braka 🤣, opasnica ta Melina, ali ne bas mudra...

  • ARS

    2. februar 2024 | 18:34

    . . . koliko je bila psihički sputana da bi sad pokazala u pravom ostvarenju cilja . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA