≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodora Džehverović brutalno odgovorila Emi Radujko: "Bila si moj fan i želela sve ono što sam ja"

N. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mnogi su se iznenadili što je Ema burno reagovala na pitanje o poređenju s Džehvom, te nije krila da joj je toga "preko glave"

  • 0
Ema Radujko i Teodora Džehverović Foto-kolaž: Antonio Ahel/Dusan Milenkovic/ATAImages

Pevačica Teodora Džehverović žestoko je dogovorila na izjavu mlađe koleginice Eme Radujko, koja ju je gostujući u jednom podkastu potkačila.

Naime, mnogi su se iznenadili što je Ema burno reagovala na pitanje o poređenju s Džehvom, te nije krila da joj je toga "preko glave", jer je ona prirodna, za razliku od Teodore "koja je imala neke estetske zahvate", a takođe istakla je da ona, za razliku od nje, nije morala da krči svoj estradni put u muzičkom takmičenju i rijaliti programu.

Tim povodom se oglasila Teodora, koja nije krila da onakav javni istup Eme Radujko nije očekivala.

- Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan - počinje priču Teodora.

Ona je potvrdila priču menadžerke Sandre da je upravo ona kumovala njihovom upoznavanju, pa samim tim i saradnji.

- Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom - jasna je Teodora, koja Emi, posle svega, ništa loše ne želi.

- Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu - poručila je Teodora Džehverović za "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA