Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav savet Seke Aleksić: "Ovakvih ima na svakom ćošku, nađi normalnog koji će ti pružiti ljubav i..."

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Draga, Seko, normalnog je nažalost baš teško naći", "Divna ženo", komentari su koji su se ređali ispod Sekine objave

  • 0
Seka Aleksić Foto: Kobra

Pevačica Seka Aleksić nedavno se našla na meti pojedinih korisnika društvenih mreža koji su tvrdili da je njen suprug Veljko Piljikić napravio dete dadilji, međutim ona je sve to demantovala, a sada se javno obratila jednoj korisnici Tvitera i dala savet, zlatan vredan.

Naime, izvesna devojka, korisnica već pomenute društvene mreže, danima objavljuje prepiske sa starijim dečkom, i, očigledno se požalila, a na to je reagovala Seka.

Folkerka, inače vrlo uticajna i na Tviteru očigledno je želala da uputi savet devojci, te joj je ispod skrinšotova poruka koje je razmenjivala s njim, poručila:

- Draga Kris, šta ce ti ove nebuloze. Obriši sve ovo i nađi normalnog momka koji će da te voli i pruži ti ljubav i topao zagrljaj. Ovakvih ima na svakom ćošku. Mlada si i zivot i prava ljubav su pred tobom - napisala joj je Seka.

"Draga, Seko, normalnog je nažalost baš teško naći", "Divna ženo", komentari su koji su se ređali ispod Sekine objave.

Podsetimo, nakon tvrdnji koje su nedavno počele da kruže društvenim mrežama da je supruge Seke Aleksić, Veljko Piljikić prevario pevačicu i dadilji napravio dete, oglasila se folkerka.

Seka se oglasila i burno reagovala, na, kako ona tvrdi, čiste i zle izmišljotine te demantovala navode kako bi zaštitila svoju porodicu.

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče- rekla je Seka za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA