Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je bratu dao 40 dana, Janjuš otkrio nove detalje i pomenuo bitan dokaz: "Pokrenuo sam neke postupke"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje", istakao je Marko

  • 0
Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/jannmiha

Marko Janjušević Janjuš napustio je Elitu, kako bi danas u rodnom Prijepolju zajedno sa porodicom obeležio 40 dana od smrti svog brata Mihajla, nakon čega se oglasio za medije i otkrio nove detalje.

Kako je napomenuo, osećaj je isti kao i dana kada je saznao da je ostao bez brata.

- Osećam se isto kao što sam se oseć'o kada se to desilo... Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se. Ćerka Kruna je moj sjaj uvek, ona je uz mene uvek i ja ću biti uz nju. Znači mi i kada god je budem video, biće mi lakše - istakao je on.

Otkrio je zašto njegova bivša supruga Ena nije bila danas uz njega.

- Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj gori, ne bih da pričam previše o tome - kazao je on.

Spomenuo je i da li znaju detalje obdukcije Mihailovog tela.

- Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo - rekao je za "Pink".

Porodica Janjušević je, kako prenosi pomenut medij, predala Mihailov telefon na veštačenje, te se tako čekaju transkripti iz njegovog telefona, za koje se sumnja da su obrisani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA