Vreme čitanja: oko 2 min.

Janjuš se nakon pomena bratu vratio u Elitu i doneo veliku odluku: "Neću dozvoliti da se slade našim svađama"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Po povratku na imanje, Janjuš je doneo važnu odluku u vezi sa Aneli

  • 2
Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je juče izašao iz Bele kuće i zaputio se u Prijepolje zbog pomena bratu Mihajlu.

Međutim, po povratku u Šimanovce, doneo je veliku odluku što se tiče Aneli Ahmić, jer je zbog veze sa njom na "udaru" mnogih.

On je odlučio da se bori za njihovu ljubav, te ističe da su se jedno drugom našli u teškim momentima.

- S obzirom na to da proživljavam teške trenutke... Možda je ovo moje teže, njeno malo lakše, ali su generalno teški. Ja sam uz nju, ona je uz mene i, onako, na sve te hejtere kojima smeta ko je sa kim i da li je neko sa kim... Neću im dozvoliti da se slade našim svađama, našim možda čak i raskidom! - istakao je za Pink momenat pred vraćanje na imanje, pa dodao:

- Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim!

Podsetimo, kako je napomenuo juče, osećaj je isti kao i dana kada je saznao da je ostao bez brata.

- Osećam se isto kao što sam se oseć'o kada se to desilo... Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se. Ćerka Kruna je moj sjaj uvek, ona je uz mene uvek i ja ću biti uz nju. Znači mi i kada god je budem video, biće mi lakše - istakao je on.

Otkrio je zašto njegova bivša supruga Ena nije bila danas uz njega.

- Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj gori, ne bih da pričam previše o tome - kazao je on.

Spomenuo je i da li znaju detalje obdukcije Mihailovog tela.

- Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo - rekao je za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David se rasplakao dok je iznosio detalje strašne nesreće: "To što sam video, bilo je strašno"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeja

    3. februar 2024 | 11:51

    Sto se brata neshvacenog i odbacenog tice zao mi je jako ali za sve ostalo Janjusu ne verujem jer je koristoljubiv i neradnik da ne kazwm manipulator ... da je rekla da ima stancic i da zive njoj petoro rekao bi joj da je sve ono sto je procitao i video o njoj ...on je takav lik da prebaci u svadji sve sto zna i najnize udara na zene . Ne dopada mi se kao partner ... kao glupiranje coveka do 2, 10 ok

  • Rv

    3. februar 2024 | 15:26

    Docice tebi he rita sita glave sve polako ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA