Vreme čitanja: oko 2 min.

Severina se razočarala u srpsku voditeljku: "Moje dete se igralo s njenim, a ona je pustila moje fotografije"

J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovaj skandal uzburkao je javnost i danima se pisalo o istom, a pevačica je tada zamerila nekadašnjoj poznanici Jovani Joksimović što je slike pustila u jutarnjem programu kada je sa gostimas komentarisala tada aktuelnu situaciju

  • 10
Jovana Joksimović, Severina Kojić, Vučković Printskrin: Youtube/K1 Televizija, Foto: Nikola Tomić

Severina Vučković doživela je nekoliko neprijatnosti tokom svoje decenijama duge karijere. Prvi put 2004. godine kada je u javnost dospeo njen privatni video, a drugi put 2018. godine kada su u medije dospele fotografije na kojima je bila potpuno obnažena.

Ovaj skandal uzburkao je javnost i danima se pisalo o istom, a pevačica je tada zamerila Jovani Joksimović što je slike pustila u jutarnjem programu kada je sa gostima komentarisala tada aktuelnu situaciju.

Severina se prilikom uključenja u emisiju "150 minuta" prisetila situacije kada ju je naša voditeljka razočarala jer je u svojoj emisiji pokazala eksplicitne fotografije koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan, a sve to je prikazala u 10 časova ujutru.

- Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica 2021. godine u emisiji "150 minuta", pa dodala:

- Ne, nismo se čule od tada - rekla je pevačica, dok Joksimovićeva tada nije želela da komentariše ovu situaciju.

- Zaista se ne bih bavila tim glupostima, niti ih komentarisala, razumite me - rekla je voditeljka tada, preneli su mediji.

Tada su narušeni odnosi i između porodice Kojić, jer je Seve bila u braku sa Kebinim sinom Igorem Kojićem, pa su se na jednom slavlju potpuno ignorisali.

Jovana i Željko Joksimović sreli su se krajem 2018. godine sreli u jednom prestoničkom hotelu sa Oljom i Draganom Kojićem Kebom, nakon višednevnih priča da ne razgovaraju zbog Severine.

Svi su bili odlično raspoloženi pri dolasku u salu hotela u kojoj se slavilo punoletstvo sina estradnog menadžera Baneta Obradovića, ali su se u sali, kako se šuška, potpuno ignorisali.

- Nisu ni prošli jedni pored drugih, a sedeli su za različitim stolovima. Niko se od njih nikome nije javio - kaže izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Soraja usnimila Severinu kako plače, dok peva emotivnu pesmu posvećenu sinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragica

    3. februar 2024 | 10:34

    U ovu voditeljku svi smo razocarani a ne samo Severina.Iritantna do zla Boga.

  • Ceca

    3. februar 2024 | 10:32

    Obe ste uzas zivi. Nekulturne, bahate, bezobrazne.

  • Miso

    3. februar 2024 | 11:38

    Kako ce neko doc do tvoih fotosa, sto neko moje ili drugih osoba neobjavi. Ko objavi one porno filmice. Ti da nezelis objavu, skrila bi ih kao svi mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA