Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana optužila Zolu da joj je napravio modricu na telu: Ovo su svi detalji drame u Beču

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana je na lajvu na Tiktoku pokazala modricu, koju joj je, po njenim tvrdnjama, napravio upravo Zola

  • 1
Miljana Kulić Printskrin: pink.rs/Elita

Nakon diskvalifikacije iz Elite Lazar Čolić Zola otputovao je u Beč gde se nalazi već neko vreme. Njegova bivša partnerka Miljana Kulić stigla je u glavni krad Austrije kako bi se susrela sa njim, međutim, po svemu sudeći ništa od ljubavi i romanse.

Naime, Miljana je na lajvu na Tiktoku pokazala modricu, koju joj je, po njenim tvrdnjama, napravio upravo Zola.

- Kad sam rekla da se vraćam u Elitu uhvatio me za ruku i nije mi dozvolio da izađem iz stana. Nisam ga prijavila. Ono što kaže da sam mu kucala na vrata, laže, namerno da bi me ponižavao. Rekao je nekome da mu kuca na vrata da ispadne da ja to radim u šest, pola sedam ujutru - rekla je Miljana, prenosi Blic.

Takođe, Miljana je ostavljala komentare na lajvu svog sada već bivšeg dečka te da optužila da koristi nedozvoljene supstance.

- Šaljite mu za nedozvoljene supstance - napisala je Miljana u Zolinom lajvu, aludirajući na to da će Zola navodno na to potrošiti pare od fanova koji mu šalju gifove na pomenutoj mreži.

Inače, Miljana je na Instagramu najavila da se vraća u rijaliti.

Kako je navela, uskoro napušta Austriju i dolazi u rodni Niš kako bi bila sa porodicom, a potom se u petak vraća u rijaliti.

- Ulazim u petak u Elitu - rekla je Miljana Kulić, a to je potvrdio i njen bivši partner Zola, koji je rešio da blokira Kulićevu na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA