Vreme čitanja: oko 1 min.

"U pitanju je licemerje i hipokrizija": Radoš Bajić besan na HBO jer su Bikovića izbacili iz serije

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki broj kolega oglasio se ovim povodom i pružili su podršku Bikoviću, a jedan od njih je i Radoš Bajić

  • 8
Radoš Bajić i Miloš Biković Foto: Tanjug/Rade Prelić, Antonio Ahel/ATAImages

Produkcija HBO odlučila je da zameni srpskog glumca Miloša Bikovića u trećoj sezoni veoma popularne serije "The White Lotus".

Prvobitno je bilo objavljeno da će se Biković pojaviti u novoj sezoni, što su mnogi sa radošću prihvatili, ali do toga ipak nije došlo.

Veliki broj kolega oglasio se ovim povodom i pružili su podršku Bikoviću, a jedan od njih je i Radoš Bajić.

- Sa mlađim kolegom Bikovićem sarađivao sam samo u "Ravnoj Gori" - a onda su nam se putevi razišli. Ipak, sticajem okolnosti znam ponešto o Miloševoj privatnoj, ličnoj i duhovnoj dimenziji. Imao sam priliku da sedim, pričam i razmenjujem mišljenja sa njegovim čestitim bratom Mihajlom koji je iguman naše svete crkve. Razgovarali smo o mnogim temama, a najviše o bratovljevoj brizi - kako će se Miloš izboriti sa ogromnim uspehom u karijeri - u Srbiji i Rusiji koja je plahovito bujala? Ne može neko ko je nikao iz takvog pelcera da podržava rat, krv i genocid. Naprotiv, može podržavati samo čovekoljublje, humanost, ljubav, dobrotu i dobročinstvo - rekao je Radoš za "Blic".

On je dodao da je Biković odlikovan za vrhunske rezultate u svojoj karijeri.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin - odlikovao je Miloša Bikovića za vrhunske rezultate u kulturnoj saradnji ruskog i srpskog naroda - pre početka strašnog rata između pravoslavne braće kojem se niko zdravog razuma ne može radovati i podržavati ga…- naglasio je Bajić, pa dodao:

- Dakle, u pitanju je licemerje i hipokrizija. Nek je gospodi iz HBO na sramotu, a Milošu neka Bog da zdravlja - i samo napred

Podsetimo, Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine prošle nedelje je pozvalo HBO da u predstojećoj sezoni svog hit šoua "Beli Lotos" izbaci srpskog glumca.

(Telegraf.rs)

Video: Novi snimak Bikovića ispred bolnice u kojoj mu se rodio naslednik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чича

    4. februar 2024 | 16:49

    Прави глумци и родољуби су стали уз Биковића наспрам свих оних који су ко бајаги против насиља ма шта то значило. Размишљајте о томе зашто ови други ЋУТЕ.

  • ARS

    4. februar 2024 | 16:47

    Radoš više neće moći da pije viski u američkoj ambasadi ? Ameri kažu ko nije sa njima on protiv njih ? Bikoviću sad si svatio ko ti je prijatelj jer u Srbiji ima puno prozapadnih podguznih zumzara koje mrze sve što je srpsko ?

  • Miki

    4. februar 2024 | 17:18

    Svaka čast bikovicu i ostalim glumcima ,briga HBO za njih .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA