Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je Anđelin dečko? Stariji je od Breskvice 8 godina i radi u Interventnoj: A mišići..pogledajte sami

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona i Nemanja odnedavno žive zajedno, a pevačica se uporno trudi da sakrije njegov identitet, iako je on prati na gotovo svakom nastupu

  • 11

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, osim zbog svoje upečatljive boje glasa, pažnju je privukla i zbog svoje veze sa kolegom Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Njih dvoje su kao par uplovili u muzičke vode, dok nisu raskinuli, te nastavili sa solo karijerama.

Njihovi obožavalaci to i dan danas ne prihvataju, iako su oboje u novim i srećnim vezama. Vojaž je trenutno sa influesnserkom Tamarom Kujačić, dok je Breskvica sa policajcem Nemanjom Stanisavljevićem.

Ona je do sada objavila svego nekoliko fotki sa novim partnerom, ali je sada otkriveno kako izgleda Nemanja, sa kojim pevačica od nedavno živi zajednički život.

Nemanja je od Anđele stariji osam godina i radi kao policajac u interventnoj. Trenira redovno, a najviše pažnje posvećuje oblikovanju bicepsa.

Ignjatovićeva se trudi da Nemanju krije od očiju javnosti, a  početkom godine za medije, ovako je govorila:

- On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je okej i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica pred svima verenika nazvala mužem, da li je to ona rekla "da"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    5. februar 2024 | 09:18

    Meni deluje kao bibliotekar ili pozorišni kritičar.

  • Gvoz

    5. februar 2024 | 10:37

    Meni treba jedan ovakav za u drva, šumu, da vidimo tu kako vuče, poveo jednog da mi pomogne ni do 11h nije izdržao, a ovde se slika i pokazuje neke mišiće, to pokazuje koji mu je sklop mozga, tako da ova mala pevačica i ne treba puno da se hvali...

  • misa

    5. februar 2024 | 09:32

    Džabe ideš na skoro svaki nastup nemozes da je sacuvas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA