Vreme čitanja: oko 1 min.

Radu Manojlović odbio brat za duet, ne želi da snimi pesmu sa njom: "Imam ja druge kandidate"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je pevačica otkrila, on je od početka akrijere izbegavao da se vezuje za nju

  • 3
Nenad Manojlović i Rada Manojlović Foto: Nikola Tomić

Rada Manojlović, otkrila je da je brat Nenad Manojlović odbio da snimi duet za koji ga je ona pozvala.

Naime, on je odbio da snime zajedničku pesmu koja govori o ljubavi sestre i brata. Rada je istakla da njen brat nije želeo da se vezuje za nju od samog početka njegove karijere, što ona poštuje.

- On je neko ko od starta svoje karijere nikada nije želeo da se vezuje za mene preko medija. Iz tog razloga, baš što mediji mediji to potenciraju, on to izbegava. Ja to poštujem. On sad ne želi da snimi taj duet koji je baš jako dobar i govori o ljubavi sestre i brata, ali dobro, imam ja druge kandidate - rekla je Rada Manojlović za Pink.

Inače, Rada Manojlović nedavno je kao svog menadžera zaposlila svoju sestru Maju, a njen brat po ocu, takođe pevač Nenad Manojlović, bio je zabrinut za sestre jer su same u menadžerskim vodama.

- Ne bih voleo da se nađe u tome jer mi se čini kao da nije ista fizika u glavi kod pojedinih ljudi. Jako je to brisan teren, ima mnogo opasnosti i ljudi sa skrivenim namerama. Ne znam koliko Marija ima iskustva u tome. Radmila je već poznato ime, ali treba ići sa pevačem na nastupe. Tu porodica trpi i sve ostalo. Opet i kada idu dve žene „na scenu“, pa naplata nastupa, sve je to po meni jako zastrašujuće na prvi pogled. Želim im od srca sve najbolje ali bilo bi dobro da postoji još neko ko bi mogao da vodi računa o njima – rekao je Nenad za Grandonline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA