Vreme čitanja: oko 2 min.

"Videla je produkcija da sam folirala, želela sam da izađem": Miljana otkrila pravu istinu o diskvalifikaciji

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nišlijka otkrila zbog čega je napustila Belu kuću

  • 1
Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić se nedavno diskvalifikovala tako što je fizički nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu.

Potom je Miljana otišla u Beč gde se nalazio njen bivši partner Lazar Čolić Zola kako bi ga videla. Kako Kulićeva navodi, oni su bili zajedno, iako je Zola hteo da to sakrije do 10. februara.

Nišlijki se to nije svidelo, te je posle brojnih neprijatnih situacija poslednjih nekoliko dana spakovala kofere i vratila se u Srbiju.

Sada oglasila i priznala iz kojih razloga je napustila Belu kuću.

- Grizla me je savest što je Zola diskvalifikovan, a ja nisam krenula sa njim. Zato sam otišla u Beč. Dogovorila sam se sa njim, videla je produkcija da sam isfolirala, da nisam želela da udarim Bebicu, nego da izađem. Sve vreme sam bila u kontaktu sa Zolom, zvao me je da dođem u Beč, zbog toga sam se raspravljala sa porodicom. Čekao me je da na aerodromu - rekla je Miljana u svom lajvu na TikToku.

Podsetimo, Zola je istakao da ga je Miljana proganjala po Beču, te je tada objavio video trvdeći da mu je Nišlijka lupala na vrata.

- Molim vas, gospođo Miljana Kulić, da me ne uznemiravate jer ovo nije rajski vrt nego Beč, a ja takođe nisam drvo pa da ti u šest sati ujutro ispunjavam želje - napisao je uz video Zola, a u pozadini se čuje kako mu neko lupa na vrata.

Kako je navela po povratku iz Austrije, vraća se kako bi bila sa porodicom, a potom se vraća u rijaliti.

- Ulazim u petak u Elitu - rekla je Miljana Kulić, a to je potvrdio i njen bivši partner Zola, koji je rešio da blokira Kulićevu na Instagramu.

- Ide i ovde blok i srećan ulazak u rijaliti. Sve najbolje - poručio joj je Čolić.

Zatim je Miljana na lajvu na Tiktoku pokazala modricu, koju joj je, po njenim tvrdnjama, napravio upravo Zola.

- Kad sam rekla da se vraćam u Elitu uhvatio me za ruku i nije mi dozvolio da izađem iz stana. Nisam ga prijavila. Ono što kaže da sam mu kucala na vrata, laže, namerno da bi me ponižavao. Rekao je nekome da mu kuca na vrata da ispadne da ja to radim u šest, pola sedam ujutru - rekla je Miljana, prenosi Blic.

Takođe, Miljana je ostavljala komentare na lajvu svog sada već bivšeg dečka te da optužila da koristi nedozvoljene supstance.

- Šaljite mu za nedozvoljene supstance - napisala je Miljana u Zolinom lajvu, aludirajući na to da će Zola navodno na to potrošiti pare od fanova koji mu šalju gifove na pomenutoj mreži.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija se snimala kako peva: Onda je Gudelj pustio glas i to zvuči ovako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA