Vreme čitanja: oko 1 min.

Severina u kombinaciji koja šalje jaku poruku stigla na sud u Zagrebu: Tužilaštvo traži ozbiljnu kaznu

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je stigla u pratnji svoje advokatice Jasminke Biloš

  • 2

Nakon odluke Višeg suda u Hrvatskoj, da Severini Vučković oduzmu starateljstvo nad sinom, pevačica se danas u društvu svoje advokatice pojavila u Opšinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Pevačica je stigla u pratnji svoje advokatice Jasminke Biloš.

Na ročište je stigla zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin, piše "Index".

Tužilaštvo, za koje su te poruke bile uvrede i zastrašivanje s ciljem uznemiravanja, u podignutoj optužnici traži od suda da Severinu osudi na uslovnu kaznu od 10 meseci s trogodišnjom rokom doslednosti stava. Severinina tvrdnja da je poruke slala revoltirana postupanjem Klinger i Buljan Flander u postupku koji se vodio radi odluke s kojim će roditeljem dečak živeti, za tužilaštvo, s obzirom na sadržaj, broj i učestalost slanja, daleko prelaze granicu iskazivanja protesta i revolta koji se može tolerisati u društvu.

Seve je u beloj odevnoj kombinaciji, suknji i sakou sa crnom mašnom oko vrata, stigla raspoložena i nasmejana, a kako je izgledala pogledajte ovde.

Podsetimo, pre nekoliko dana objavljeno je da je Vrhovni sud poništio presudu iz 2021. godine prema kojoj je Severina delila starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Sud je presudu poništio zbog, kako je naglasila Severina, proceduralne pogreške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    5. februar 2024 | 16:25

    Nevinašce još od čamca na moru.....

  • Beogradjanka

    11. februar 2024 | 14:10

    Kako je ne mrzi da razmišlja o odevnoj kombinaciji za sud?! Ako pati za detetom, zadnja stavka je stajling. Nije sve promocija u životu. Sa tom ženom nešto debelo nije u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA