≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milošu Bikoviću produkcija HBO isplaćuje ceo honorar za seriju "Beli lotus" iz koje je izbačen

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biković će novac, koji bude uplaćen na njegov račun preusmeriti u humanitarne svrhe.

  • 10
Milos Biković Foto:A.H./ATAImages

Nakon šokantne odluke američke produkcije HBO, da glumcu Milošu Bikoviću daju otkaz nakon angažovanja za seriju "Beli lotus", njemu će biti isplaćen honorar u punom iznosu.

Ovu vest potvrdio je i sam glumac, tako da će njegov angažman za ulogu koja je trebalo da se pojavi u čest epizoda, biti isplaćen kao i da je igrao.

Biković će novac, koji bude uplaćen na njegov račun preusmeriti u humanitarne svrhe.

- Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu -potvrdio je Biković za Blic.

Podsetimo, nakon sramne odluke produkcije HBO, a sve zbog napada Ministarstava spoljnih poslova Ukrajine, koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da "podržava genocid i krši međunarodno pravo" podržalo bezbroj kolega.

Miloš Biković se povodom takvih optužbi sam nedvosmisleno oglasio i jasno ogradio od njih, precizno definišući svoj stav povodom rata i sveopšteg stradanja nevinih ljudi. Ono što sasvim sigurno ne odgovara istini jesu te dve tako teške i strašne optužbe. On nikada nije podržavao genocid i bio kršitelj međunarodnog prava. Nadamo se samo da nećemo, zbog takve medijske olakosti u paušalnim optužbama, prisustvovati ponovnom oživljavanju onog, ne tako davnog, vremena, kada je bilo dovoljno da neko na nekog pokaže prstom, pa da taj odmah završi pred nekim streljačkim vodom ili na nekom Golom otoku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA