Vreme čitanja: oko 1 min.

Štetiš detetu, položaj nije dobar! Mariju Šerifović napali zbog sina, ona je bila jasna: "Pojasniću vam"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedavno je objavila video snimak na kome pleše sa bebom, dok je mališan u kenguru i uživa u maminom glasu i ljuljuškanju

  • 4
Marija Šerifović Printskrin: Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno se, uz pomoć surogat majke ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, a fotografije sa sinom Mariom često objavljuje na mrežama, gde nažalost, pored lepih se često mogu pročitati i oni - popularno nazvani hejt.

No, izgleda da se Marija ne obazire previše na to, pa čak ni na sugestije pojedinaca, koji verovatno misle da su najbolji.

Naime, Marija je nedavno objavila video snimak na kome pleše sa bebom, dok je mališan u kenguru i uživa u maminom glasu i ljuljuškanju.

Prizor je mnogima razgalio dušu, ali bilo je i onih koji su na video snimku videli nosiljku koja im se nije baš svidela, a bilo je i onih koji su savetovali Mariji da smanji muziku jer je mnogo glasna.

"Kad vidim ove kengur nosaljke u pm. Niti za kukove, niti za bebi nožice (krivi noge detetu)... užas, treba ih zabraniti", "Znam da nisam pitana za savet, ali bih iz iskustva prenela da nosiljka nije adekvatna za novorođenče, položaj glave i rukica nije dobar", "Nađi drugu nosiljku radi kukova, mila, sretni bili i uvek mu pevaj", "Predivno što se nosite, ali molim te zameni ovu nazovimo „nosiljku“ od prvog dana do četiri meseca bebinog života... Ovako samo štetiš bebinoj kičmi, nije mu nimalo udobno", bili su samo neki od 3.000 komentara koji su se nizali ispod snimka Marije i bebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Iako se ne obazire na komentare, nakon ovih saveta, Marija se oglasila i jasnom im stavila do znanja da zna šta radi.

- Pa, ljudi, vi ste zaista neverovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 meseci i između tri i 11 kg. Takođe, najmanje moraju imati 53 cm.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Šerifović otkrila kako se snalazi u ulozi majke i zašto se naspavala za Novu godinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зна..

    6. februar 2024 | 15:15

    ...Тата!

  • Pojasniću

    6. februar 2024 | 18:27

    Protivnik sam snimanju dece,bilo beba ili odraslih.Strogo bi to zabranila,u bilo kom položaju.Zarađujte na drugi način ako ste roditelj pravi jer ovo nije način

  • Di

    6. februar 2024 | 18:28

    Kaznila BiH svakog roditelja mučitelja koji snima svoje dete i slike pokazuju zarad novca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA