≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana se slikala među brendiranim krpicama i poslala ubitačnu poruku: "Postala sam toliko dobra i neizbežna"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka nikad nije krila da je "lože" skupe stvari, pa ističe da je sve to zaslužila

  • 13
Jovana Jeremić Jovana Jeremić / Foto: Marko Jovanović

Jovana Jeremić bila je u šopingu u nekoliko skupocenih radnji u Beogradu i nije propustila priliku da se svima pohvali kako danas nosi samo brendirane krpice.

Ona se fotografisala dok je sedela u radnji i ispijala šampanjac, sa kesama oko sebe u kojima su stvari koje je pazarila.

- Najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari. Kada sam studirala, rekla sam sebi da ću postati toliko dobra da ću biti neizbežna, i toliko posebna da ću zasluživati samo najbolje. U svemu - poručila je.

Podsetimo, kako smo nedavno pisali, Jovana je već "tempirala" kada će dobiti drugo dete, pošto se vodila onim što joj je rekao astrolog kojeg sluša.

Iako uživa u ljubavi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, zbog čega su ga mnogi prozvali "kraljem hleba i kiflica", Jovana nema nameru da zatrudni još skoro dve godine.

- Jovana izuzetno veruje u atrologiju i prilično se pridržava svega što joj astrolog u kog ima poverenja kaže. S tim u vezi, "prognoza" je takva da je "po nju najbolje da zatrudni tek krajem 2025, odnosno u 2026. godini". Jovana čvrsto veruje u to i nema nameru da ostane trudna pre termina koji joj je "proreknut" - priča naš izvor blizak voditeljki Pinka.

- Dragan već ima decu, on je i deda, pa mu se i ne žuri, ali bi oboje voleli da dobiju zajedničko dete. Videćemo šta će biti, hoće li baš on biti taj sa kojim će Jovana drugi put ostati trudna, ali ona kaže da je on ljubav njenog života, pa će verovatno i sačekati da "doguraju" do datuma koji je njoj prihvatljiv da se opet ostvari kao majka - dodao je naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Video: Odveli smo Jovanu Jeremić u pogon njenog dečka i dali joj da mesi: Kadrovi su urnebesni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    6. februar 2024 | 11:09

    Manjak inteligencije i višak samopouzdanja. A mozak provincijalke. Džaba i brendovi i novac.

  • Joj

    6. februar 2024 | 11:19

    Na ovoj slici sa zlatnim čizmama i bundicom kao trandža.

  • sasakoni1

    6. februar 2024 | 10:31

    Novac i nista vise. Amater

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA