Vreme čitanja: oko 1 min.

Učesnik "Nikad nije kasno" radi kao kamiondžija: "Kriza je svuda, više nije kao pre..."

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač iskreno priznaje da su se poslednjih nekoliko godina promenila pravila posla

  • 0
Slaviša Stanojević Pirke Printskrin: Youtube/ Nikad nije kasno

Učesnik takmičenja "Nikad nije kasno" Slaviša Stanojević Pirke otkrio je da od muzike ne može da živi. Zbog toga se bavi još jednim, dodatnim poslom, pa radi kao kamiondžija.

Slaviša već godinama sa porodicom živu u Beču, vikendom nastupa, a preko nedelje vozi kamion.

Pevač iskreno priznaje da su se poslednjih nekoliko godina promenila pravila posla, pa se samo od muzike ne može živeti, već uz to mora da se radi još jedan posao.

- Radio sam kao majstor, sada vozim kamion u Beču, kada sta u inostranstvu, onda morate da radite sve. Ranije, pre korone moglo se živeti samo od muzike, ali sada više nije kao ranije, kriza je svuda. Nije propao Beč kao što je mogao, šalu na stranu. Može se živeti od muzike, ali se radi i još nešto uz to - rekao je pevač.

Slaviša ipak priznaje da mu je pojavljivanje u emisiji pomoglo da ljudi čuju za njega, pa za Grand otkriva šta se u njegovom životu promenilo nakon prvog kruga.

- Dosta sam napredovao što se tiče posla, sada ga više ima nego što je bilo, tako da sam zadovoljan. Nadam se da ću proći što više krugova i da sve bude kako treba - zaključio je Pirke za Grand online.

(Telegraf.rs)

Video: Kad Mica zameša u pozadini, nije ni bitno što Samardžić snima: Samo ne prestaj, Todorovićeva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA