Vreme čitanja: oko 1 min.

Severina u roku od 24h drugi put na sudu: "Nažalost, dolazim, jer oni koje treba ja da tužim, tuže mene"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radi se o tužbi koja je pokrenuta u aprilu 2019. godine

  • 3
Severina Vučković Printskrin: Telegraf

Dan nakon što je pevačica Severina Vučković otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin, sada je ponovo pred istim sudom, ali zbog drugih optužbi.

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu prošle godine), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

Pevačica je na sud došla oko 9 časova, a ročište je trajalo više od dva sata.

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za "24sata" nakon završenog ročišta.

Podsetimo se, Severina je tada optužila učiteljicu da je njenog sina zaključala u sobu i psihički i fizički zlostavljala.

Lasić je bila u sudskom veću na Opštinskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dečak stanuje sa ocem, Milanom Popovićem, dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene zaštite i obrazovanja dečaka. Ta prva presuda je podigla mnogo prašine u javnosti, a Severina je 2019. godine na pomenutu temu za "24 sata.hr" izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić.

(Telegraf.rs)

Video: Severina se oglasila sa zagrebačkog aerodroma nakon oduzimanja starateljstva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    6. februar 2024 | 15:05

    Boli me 🦆 i za nju i bivšeg muža, nego kako to da su svi protiv nje a ona jadna svetica? Šio mi ga Đura.

  • coach

    6. februar 2024 | 15:35

    Srbin dobio na sudi i u Splitu i u Zagrebu… pa kako onda da je ona u pravu i da su sudije protiv nje… ili para vrti gde burgija nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA