Vreme čitanja: oko 1 min.

Anastasija i u ležernom izdanju na sebi ima nekoliko hiljada evra: Samo za farmerke izdvojila paprenu cifru

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se odlučila za laganiju varijantu, obzirom da je išla u šetnju, a nećete verovati koliko takvo jedno izdanje košta

  • 1

Mlada zvezda Anastasija Ražnatović je neko ko vodi računa o svom stajlingu. Mnoge devojke kopiraju Anastasijin stil i jedva čekaju da vide šta im je Cecina ćerka novo pripremila, što se mode tiče.

Sve što ona uradi bude ispraćeno, pa tako njeni obožavalaci primete i najmanji detalj kod nje.

Anastasija je bila u šopingu, pa je uhvatila momenat za jedan selfi u ogledalu. Ona je bile u krajnje opuštenom izdanju, a jedna stranica koja se bavi Ražnatovićkinim stajlingom je sada otkrila koliko su vredele "krpice" na njoj.

Beli pleteni kardigan koji je imala na sebi koštao ju je 95 evra. Široke farmerke su bile čak 705 evra, dok su patike koštale 205 evra.

Ono što je na njoj bilo najskuplje jeste torba čuvenog brenda "Luj Viton", marke "Ortego" za koju se otvorila čak 2.700 evra.

Što znači da je ona na sebi samo za odlazak do tržnog centra, imala skoro 5.000€.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ormar Anastasije Ražnatović (@anastasijaraznatovicstyle)

Osim što ima brojne skupocene komade u svom garderoberu, ona poseduje i detalje koje bi svako mogao sebi da priušti. Ona je do skoro nosila jedan detalj koji je pre 15 ili 20 godina nosila skoro pa svaka devojčica. U pitanju je obična traka za kosu, a Cecina kći  je očigledno rešila da je vrati u modu, pa ga nosi uz skupocene stajlinge, kao što je to nedavno i uradila.

Ona je bebi roze traku uklopila sa ogrtačem u sličnoj boji, ali i belo-roze "Šanel" patikama koje bi zasigurno poželela da nosi većina pripadnica lepšeg pola.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak Anastasije Ražnatović dok trenira: Plave helanke istakle njene atribute

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    7. februar 2024 | 18:29

    Dobra je devojka, pametna, prelepa.. Secam je se jos dok je bila dete, iz Bajine Baste i mini etno sela sina Bore Milutinovica. Vaspitana, normalna. A ljubomorni mogu samo da joj...pod prozor. Isto kao i gospodinu Gudelju. Verujem da je i on sjajan momak, pored toga sto je ozbiljan sportsta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA