Vreme čitanja: oko 1 min.

Lidija Vukićević dostigla kilažu koju je imala davnih osamdesetih: "Mogu da obučem sve što poželim"

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od pre nekoliko godina, Lidija je vegeterijanac

  • 3
Lidija Vukićević Foto: Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (61) važi za jednu od najzgodnijih glumica, a s obzirom na to da je ušla u sedmu deceniju, s ponosom nosi tu titulu.

Glumica i te kako vodit računa o svojoj liniji, pa može da se pohvali da trenutno ima kilažu koju je imala i davnih osamdesetih, kada je snimala seriju "Bolji život".

Od pre nekoliko godina, Lidija je vegeterijanac, a taj način ishrane joj prija i uz pomoć njega je uspela da skine veliki broj kilograma.

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja -rekla je ona nedavno, prenosi "Hello".

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život" - dodala je Lidija.

(Telegraf.rs)

Video: Noćni snimak iz stana Lidije Vukićević je vau: Ovako glumica uživa u sitne sate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA