Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodora Dževerović progovorila o borbi sa anksioznošću: "Izbacila sam toksične osobe"

J. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Džehva je odgovarala na pitanja svojih fanova na Instagramu, a jedan od njih ju je pitao "da li si ikada prolazila kroz faze anksioznosti i nekog unutrašnjeg straha?"

  • 0
Teodora Džehverović Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sve veći broj mladih ljudi potvrđuje da se bar nekada osećao anksiozno, a i javne ličnosti neretko govore o tome. 

Jedna koja je priznala da je imala ovaj osećaj jeste i pevačica Teodora Džehverović, a sada je dala savet pratiocima na koji način se izborila sa time.

Naime, Džehva je odgovarala na pitanja svojih fanova na Instagramu, a jedan od njih ju je pitao "da li si ikada prolazila kroz faze anksioznosti i nekog unutrašnjeg straha?"

Pevačica je imala potvrdan odgovor.

- Jesam. Stvari koje su mi pomogle: Izbacila sam toksične osobe. Nažalost, trebalo mi je malo više vremena da shvatim to, ali hvala dragom Bogu koji mi je nekim "znakovima pored puta" pomogao sa tim. Fizička aktivnost. Post i razgovor sa Bogom. Naučila sam da u životu kažem "ne". To ne znači da sam to "ne" govorila na ruzan i otresit način, već samo lepim tonom objasnila zašto ne uživam u nekim stvarima i da bih volela da ta neka osoba to razume na pravi način. Sunce je ono što moju dušu leči - počela je ona.

Teodora je otkrila da je naučila da prihvati i da se nekada oseća loše.

- Lošu situaciju nisam gledala kao krajnji rezultat, već nešto što je tu, ali je prolazno. Danas ću biti napeta i anksiozna, sutra ne. Život nije med i mleko i moram da znam da prihvatim da se nekad loše osećam, kao što uživam u tome kada mi je lepo - dodala je pevačica.

- Pričajte. Morate da kažete svoje probleme. Sa psihoterapeutom, mamom, tatom, bratom. S kim god, samo izbacujte to iz sebe. Plačem. Kad mi se plače, plačem i ne gutam više ništa. Svaku emociju ispoljavam. Određeni suplementi koje pijem i koji veoma dobro utiču na naše raspoloženje i anksioznost. Zahvalnost. Kao što se molite da nešto prođe, znajte da morate i da se zahvalite kada je dobro. Kada otputujem na odmor, zahvalim se Bogu na tome. Kada sam na ručku sa voljenim ljudima, zahvalim se na tome. Kada vidim moju malu Doroteu, zahvalim se Bogu na tome - kaže Teodora.

Teodora Džehverović Printskrin: Instagram/ teodoradzehverovic

(Telegraf.rs)

Video: Ubitačni kadrovi Teodore Džehverović: Nakon operacije, nikad bezobraznije zamešala bokovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA