Vreme čitanja: oko 2 min.

Tetovirao joj obrve, pa se zaljubili: Ovo su detalji veze Milice Todorović i njenog novog dečka

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevačica uživa u ljubavi sa svojim novim izabranikom

  • 4
Milica Todorović Lazar Granić rođendan Žika Jakšić Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović priznala je javno da je već dva meseca u emotivnoj vezi s bivšim manekenom Lazarom Granićem, koji se sada bavi tetoviranjem obrva.

- Istina je da smo Lazar i ja zajedno - potvrdila je pevačica.

Međutim, kako navode mediji, Lazar voli javnu scenu, jer je pre nekoliko godina imao želju da bude učesnik rijalitija "Zadruge 2", kada je pričao kako mu se dopada tadašnja učesnica Luna Đogani, koja je bila u žiži interesovanja, te je istakao da će je osvojiti, ali i da mu ne bi smetalo da bude intiman sa njom pred kamerama.

Na njegovom Instagram profilu su se mogle naći fotografije sa poznatim damama poput Emine Jahović, Sandre Afrike, Dejane Živković i drugih.

- Milica i Lazar su u vezi oko dva meseca. U njihovom odnosu sve puca od strasti, a upoznali su se kada je ona otišla kod njega na trajnu šminku obrva. Ljubav je planula na prvi pogled i od tada su nerazdvojni. Veoma su posvećeni jedno drugom i svojoj vezi, deluje kao da bi to moglo da preraste u nešto ozbiljnije. Lazar živi u Dubaiju, pa to eventualno može da predstavlja problem, ali nije isključeno ni da će se ona preseliti kod njega, pa na nastupe putovati iz Emirata - rekao je izvor blizak pevačici koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Informer.

Lazar Granić je u Novom Sadu završio osnovnu i srednju školu, a potom i studije fizičkog vaspitanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Redovno trenira, što se može videti po njegovom fizičkom izgledu, a i rado je viđen gost u društvu poznatih ličnosti na gradskim zbivanjima.

Podsetimo, Milica se u javnosti sa novim izabranikom pojavila na rođendanu Žike Jakšića, kada su objektivi svih paparaca bili upereni u njih.

Potom su se pojavili i snimci iz "Paparaco lova", gde vidimo da Milica ne skida osmeh dok je pored njega kao i to da ga je već upoznala sa svojim bliskim ljudima.

Ko je atraktivni mladić, mnogi se pitaju, pa o njemu "kopaju" po društvenim mrežama.

Jedna stranica o ljubavnim parovima objavila je Granićevu bezobraznu fotku, gde nije sam.

Na slici se vide njegovi trbušnjaci i da je u boksericama, a pored njega vidimo nepoznatu žensku, takođe u donjem vešu.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Todorović: "Želim da se zaljubim i napunim Arenu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA