Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinča podržao Severinu, pa otkrio kakav je on otac: "Detetu je mesto pored majke, ja sam hladniji prema deci"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač smatra da deca treba da budu uz majku, jer one više vode računa o svemu

  • 7
Milan Dinčić Dinča, Severina Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/severina

Pevač Milan Dinčić Dinča izrekao je svoje mišljenje o situaciji u kojoj se nadavno našla njegova koleginica Severina Vučković. Vrhovni sud u Hrvatskoj je oduzeo starateljstvo pevačici i mnoge poznate ličnosti su prokomentarisale ovu temu, a sada i Dinča.

- Ne znam šta da kažem za to, moja supruga je to malo više pratila. Ja manje pratim televiziju i medije, ali ispratio sam. Šta da kažem, sve se dešava sa nekim Božijim razlogom. Ipak, Jelena i ja mislimo da dete treba da odrasta uz majku. Majka je majka, ja sam isto hladniji prema mojoj deci. Ona pazi i da ne padnu, i tako dalje, a ja tu i tamo. Nije mi svejedno, ali opet majka ima taj jači instikt - rekao je Dinča za "Grand".

Dan nakon što je Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu. zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger koju je pohađao njen sin, sada je ponovo pred istim sudom, ali zbog drugih optužbi.

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu prošle godine), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete.

- Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika - rekla je Severina za "24sata.hr" nakon završenog ročišta.

(Telegraf.rs)

Video: Grašo pružio Severini podršku: "Verujem u pravosuđe"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E moj

    8. februar 2024 | 17:09

    Sine,debelo grešiš,ili slučajno ili sa razlogom,ima očeva koji su 10. puta brižniji i osetljiviji nego majka,a i sudovi nisu baš glupi,pa da dodele dete ocu,pored tako "brižne i osećajne" Severine.

  • Ти..

    8. februar 2024 | 17:06

    ..из бирцуза знаш боље од суда???

  • Lea

    8. februar 2024 | 17:11

    Kako nisu svi ocevi isti,verujte nisu ni sve majke majke,zato postoje institucije koje ce da vide kakav je i jedan i drugi roditelj prema svom detetu,a nadam se da rade sve samo za dobrobit deteta jer je dete najveca zrtva izmedju roditelja koji u toj mrznji gledaju samo sebe a ne na dete,daj boze da dete bude sa boljim roditeljem,bio to otac ili majka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA