Vreme čitanja: oko 2 min.

"Gazila bi po nama mrtvima zbog nje, nikada ti neću oprostiti": Potresna poruka rođenog brata Anđele Šparavalo

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđela je čestitala bratu rođendan, a sada je usledio odgovor

  • 0
Anđela Šparavalo Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo nastavila je vezu sa Bojanom Pavlović, iako su joj roditelji to veoma zamerili, te usled sramote zbog njenih postupaka, njen mlađi brat je prestao da ide u školu, ali joj je baka završila u bolnici, Anđelu to nije sprečilo da sa Bojanom nedavno proslavi dva meseca veze.

Anđela je bratu pre nekoliko dana čestitala rođendan, a sada je usledio odgovor.

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog nje! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - napisao je on.

I dok Anđela iz Bele kuće poručuje da je ne interesuje šta njeni roditelji pričaju, sa kojima će "razgovarati i sve im objasniti" po izlasku iz rijalitija, napolju se problemi samo nižu - naslednici porodice Šparavalo tužbom je zapretio rođeni ujak, kog je bez dlake na jeziku blatila na televiziji i optužila ga za korišćenje psihoaktivnih supstanci i maltretiranje sopstvenog oca (njenog dede), što će, po svemu sudeći, morati da dokazuje na sudu, prenosi Pink.rs.

Podsetimo, roditelji Anđele Šparavalo su ušli u Belu kuću kao gosti povodom Nove godine i rekli joj da će dobiti drugu šansu da se ispravi, a ukoliko je ne iskoristi, kako su istakli, vrata njihovog doma za nju će biti zatvorena.

Anđela nije poslušala svoje najmilije, već je nastavila romansu sa Bojanom, a tada se oglasila zadrugarkina majka, te poručila kako joj se gadi sve što joj ćerka radi u rijalitiju.

- Onako sam, ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna - rekla je kratko Aleksandra za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Dobio paprenu kaznu: Reper koji je nastupao na Kartelu kad je potonuo, kažnjen sa 934 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA