Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dečko nema ništa, živi kod nje u kući, vozi njena kola": Prijatelj Ane Nikolić uznemiren zbog njene nove veze

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aninin prijatelj je istakao da Nemanja nije dečko za nju

  • 3
Ana Nikolić Printskrin: Instagram/ ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić neretko objavljuje fotografije sa novim emotivnim partnerom Nemanjom na svom profilu na Instagramu, te pokazuje da je srećna i zadovoljna na ljubavnom polju.

Međutim, njen prijatelj je otkrio da se Anin novi izabranik "uvalio" u njen stan, te da nije momak za nju.

- Anin dečko se super uvalio, ja znam dečka od ranije, nije on neka prilika. Njoj verovatno prija da je neko voli i podržava u tom njenom stilu života, ali nije on za nju. Nadam se da se neće opet razočarati. Dečko nema ništa, živi kod nje na gajbi, vozi njena kola, njemu je super, još se svima hvali kako je sa Anom Nikolić, pa kome to ne bi imponovalo - rekao je izvor za Svet, pa istakao da je Nemanji pevačica "slamka spasa".

- Ana je jako dobar čovek, ali moram reći i da je naivna, ne zna da pročita ljude, misli da svi imaju poštene namere. Ne verujem da on hoće da je prevari, ali mislim da mu je Ana slamka spasa. Znam da ima bivšu ženu i dete sa njom, da je nesnađen, nema love i upala mu je kašika u med - navodi izvor i dodaje:

- Ko zna koju priču joj je on ispričao, možda da je neko i nešto. Voleo bih da se Ana zaista i konačno posveti novom albumu i svojoj karijeri, umesto što daje na važnosti nekim nebitnim ljudima, gubi vreme na pogrešne. Ona zaslužuje mnogo više - priča navodno izvor za pomenuti medij.

Podsetimo, Ana Nikolić već nekoliko nedelja uživa u strasnoj vezi sa svojim vozačem Nemanjom, od koga se gotovo ne odvaja.

A i kada se odvoje, to je da bi se otišlo do prodavnice ili kako bi se obavile neke neodložne obaveze.

Pevačica ga je već uselila u svoj stan, a koliko im prija što su zajedno, pokazuju svakodnevno na društvenim mrežama.

Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Aninog dečka tokom jednog sasvim običnog dana, ali u sasvim neobičnom stajlingu.

Naime, iako je napolju bilo hladno i padao je sneg, njega to nije sprečilo da izađe u kratkim pantalonama koje sežu do kolena.

Iako je delovalo da mu je hladno, Nemanja je bio hrabar, pa je takav hodao gradom tako, dok su ga prolaznici u čudu gledali.

Ipak, sutradan je shvatio ozbiljnost situacije pa je, izlazeći iz Aninog stana, bio u dugačkim pantalonama.

Međutim, čini se da je Anin novi dečko ili pozajmio od nekog farmerke ili je drastično smršao jer su mu iste spadale, pa mu se video donji veš.

(Telegraf.rs)

Video: Pevačica svima dala do znanja koliko je srećna u ljubavi: Ana Nikolić objavila snimak sa dečkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA