Vreme čitanja: oko 1 min.

Zera podržala Breskvicu na predstojećoj Beoviziji: Zakopale ratne sekire posle dužeg perioda neslaganja

A. Š.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zera podelila fotografiju podrške koleginici

  • 1
Breskvica, Anđela Ignjatović i Zera, Marina Pezerović Foto-kolaž: M.M./ATAImages, Marko Jovanović

Odnos pevačica Anđele Ignjatović Breskvice i Zere nije uvek bio na zavidnom nivou, te su privlačile pažnju javnosti zbog njihovih indirektnih prozivki.

Međutim, one su priznale da su pogrešile, kako kažu, izgladile su odnos, te da nije bilo potrebe za prepucavanjem, a to potvrđuje i Zerina podrška koleginici koja je sada vrlo potrebna.

Mlada pevačica je na svom Instagram storiju podelila fotografiju Breskvice i tekst pesme "Orlovo gnezdo" koju će Anđela izvoditi na predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Podsetimo, kod Breskvice na profilu osvanula prepiska sa Zerom, što dokazuje da su koleginice zakopale ratne sekire.

Što bi Karamela rekao: "Nemojte da se svađate" - napisala je Breskvica na slici privatne prepiske koju je objavila i označila Zeru.

- Jednostavno nema potrebe za svađanjem i prepucavanjem, pogotovo ne javno. Svojom greškom smatram što je uopšte bilo ko saznao za taj "beef". Ali dobro, šta je bilo bilo je izgladile smo odnos. Sve je okej i to je najvažnije. Dovoljno smo odrasle da shvatimo da su takve stvari jako glupe i ružne. Smatram da smo obe podjednako krive, jer za svađu treba dvoje jelte. Tako da o ovome više nema potrebe da se priča - napisala je Breskvica kad su joj fanovi tražili da objasni šta se dešava.

Mlada pevačica koja se takmiči na PZE, Anđela Ignjatović Breskvica, bila je gost u našem podkastu, a šta je sve ispričala o pesmi "Gnezdo orlovo" i odnosu sa Zerom, poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica pred svima verenika nazvala mužem, da li je to ona rekla "da"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA