Vreme čitanja: oko 1 min.

Breskvica otkrila koje kolege su je podržale nakon optužbi da je otpevala genocidnu pesmu: Spisak je mali

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Nije nažalost puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro -rekla je ona

  • 13

Anđela Ignjatović Breskvica ušla je u trku za predstavnika Srbija na ovogodišnjoj Evroviziji u Malmeu.

Njena pesma "Gnezdo orlovo" izazvala je burne reakcije a određeni korisnici društvenih mreža optužili su je da izvodi genocidnu pesmu.

Breskvica je za Petkast po prvi put otkrila da je zbog tih optužbi plakala, a nakon toga i ko joj je od kolega uputio podršku u tim trenucima.

- Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam joj saopštila da ću da se prijavim, bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala - rekla je ona i dodala.

- Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma. Nije nažalost puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna - rekla je ona i dodala da je posebno dirnula podrška Danice Crnogorčević.

- Bila sam srećna. Ja sam to podelila svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Znači, meni je to bilo predivno. I posle mi se javila, naravno. Pohvalila me je i u porukama i pozvala me na koncert i sve. Tako da i ona i njen muž Ivan su stvarno divne osobe i mnogo ih volim. Ono što ljudi možda ni ne znaju, ali ja konstantno slušam njenu muziku. Na primer, u kolima, kao vide me u kamari, auto sa spoilerom, ja vozim i slušam Danicu Crnogorčević. Ja stvarno nju mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala.

(Telegraf.rs)

Video: Sanja prvi put javno o pokojnom ocu: "Ne mogu da ne plačem... Nije bio tu, dugo nismo razgovarali"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdja

    10. februar 2024 | 08:03

    Pesma je prelepa,ne razumem napade.Srećno do kraja,ti si pobednik za mene

  • B

    10. februar 2024 | 08:16

    BRAVO MALENA! To je jedina tvoja pesma koju znam i odslusala sam je pet puta zaredom... Ne beri brigu zbog svih ovih mrzišića, zlobnišića, zajedljivih kompleksaša, nego hrabro sve izdrži... Nikada te nece pljuvati bolji od tebe, samo gori!

  • Srb vuk

    10. februar 2024 | 07:30

    Svaka ti cast za pesmu,nije bito koje kolege su te podrzale jer ova pesma je top.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA