Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kad se sretnemo u studiju..." Breskvica priznala kakav odnos ima sa Zerom, ispričala pozadinu sukoba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada čak peva njene pesme na nastupima

  • 0

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica u našem "Petkastu" iskreno je govorila o odnosu sa koleginicom Marinom Pezerović Zerom.

"Ratne sekire" su odavno zakopale. Nesuglasice su ostale iza njih, a sada se jedna drugoj iskreno jave kada se sretnu.

- Tu se izdešavalo svašta nešto, nesporazumi i gluposti koje su apsolutno normalne, pogotovo između dve ženske osobe. Svako priča o svakome... To je u našem slučaju otišlo viralno, ljudi su čuli za to. Nas dve smo u normalnim odnosima. Kad se vidimo u studiju pozdravimo se, ja nemam ništa protiv nje - priznala nam je Breskvica.

Na pitanje da li smatra da joj Zera, nakon svega, misli dobro, Anđela je rekla:

- Nisam tu da smatram šta neko misli o meni, niti da razmišljam o tome... Niti me zanima šta neko misli o meni - priznala je mlada pevačica kroz smeh.

Zera je nedavno objavila duet sa folk pevačom Darkom Lazićem, koja je u narodnjačkom fazonu. Breskva je priznala da je poslušala pesmu, ali da smatra da to nije Zerin "fazon".

- Naravno da sam čula. Ne dopada mi se taj stil uz nju. Prosto smatram da je ona izgradila nešto drugo u čemu je dobra i ima jako dobre pesme koje i ja pevam na svojim nastupima. Smatram da je malo skrenula sa puta... Okej, možda je htela da pokuša nešto novo, možda se njoj dopalo... Pesma je super, samo smatram da njoj leži nešto drugo, neka druga vrsta muzike - iskreno je priznala Anđela Ignjatović Breskvica, a šta je još ispričala u našem podkastu, poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Breskvica pustila glas i razvalila "Đurđevdan": Kao prva Srpkinja umesto kostima narodna nošnja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA