Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin Vedrane Rudan veoma je uspešan, a ovako je nekada pričala o njemu: "Više volim partnera nego svoju decu"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slaven Hrvatin koji je jedan od čuvenijih hrvatskih psihologa, a svojevremeno je objavio i knjigu svojih kolumni pod nazivom "Zlihologija"

  • 4
Vedrana Rudan Foto: ATA images

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, zbog svojih jasnih, ali ponekad šokantnih stavova često je tema javnosti, te Balkan ,kad god nešto izgovori ili napiše raspravlja upravo o njoj i njenim stavovima.

Iako je često prisutna u medijima, o njenom privatnom životu ne zna se mnogo, jer ga vešto skriva, pa je tako malo poznato da ima vrlo uspešnu decu, sina Slavena i ćerku Asju iz prvog braka, a inače udata je za advokata Ljubišu Drageljevića.

Slaven Hrvatin koji je jedan od čuvenijih hrvatskih psihologa, a svojevremeno je objavio i knjigu svojih kolumni pod nazivom "Zlihologija". Zalaže se za zaštitu ljudskih prava, i levičar je. Istovremeno je i neka vrsta menadžera svoje majke, kao i administrator njenog vrlo posećenog sajta.

Vedrana je svojevremeno o svojoj deci izjavila jednu kratku, ali tada šokantnu rečenicu za čitav Balkan:

- Majka sam koja poput većine majki voli svoju decu, srećom ne bezuslovno. Ali sam i žena koja sebi daje za pravo da svog partnera, uglavnom, voli više nego vlastitu decu.

Nešto kasnije je malo korigovala svoj stav:

- Moja su deca uspešni, zreli, mladi ljudi zato jer sam im ja pomogla da to postanu. Sigurno im ne pada na pamet da me kritikuju ili da se na mene ljute. Samo ja u našoj ekipi imam pravo na ljutnju, ali me brzo prođe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    10. februar 2024 | 12:35

    Nema na zemljanskoj kugli partnera daga volim vise nego svoju decu,tisi zeno luda nek su odrasla deca al deca su deca partner dodje i prodje nemam snage o tebi ni pisati bas si SASAVA fuj .

  • Lela

    10. februar 2024 | 14:31

    Bravo Vedrana sve otvoreno i iskreno uvek kaže

  • Dimitrijević Ljiljana

    12. februar 2024 | 00:26

    Da li je ovo istina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA