Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana ušla u Elitu, kaznili Ivana zbog nje, a ona uplovila u vezu sa cimerom: Izljubila ga pred kamerama

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Darijane, ti si se toliko pogubio i usplahirio nakon Miljaninog ulaska, odmah si uzeo parfem da se namirišeš?", pitao je voditelj

  • 0
Zadruga Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

Miljana Kulić se vratila u Elitu, i odmah uplovila u novu vezu sa Darijom Radomirovićem, koji je već izrazio simpatije prema njoj.

- Darijane, ti si se toliko pogubio i usplahirio nakon Miljaninog ulaska, odmah si uzeo parfem da se namirišeš? - pitao je voditelj.

- Tako je, to mi je bilo ispunjenje želje što se ona vratila, imao sam tremu da odem da se javim ali sam morao da joj se približim i da je ispitam neke stvari. Bojao sam se da napravim prvi korak ali sam ipak to uradio. Već sam joj rekao da nikad lepše nije izgledala i jako srećno deluje i rasterećeno. Pored nje se osećam relaksirano i srećno i stvarno mi se dopada - rekao je Darijan.

- Miljana imaš veliku podršku za vezu sa Darijanom, kako ti se sviđa on? -pitao je Darko.

- Meni je majka rekla da me Darijan nauči da radim kućne poslove da izađem kao prava domaćica. Na svakom je mestu sve na svome mestu, telo, građa, oči, pogled sve je top. Ne volim puno ljudima da dajem komplimente da se ne uzdignu previše. Ovo što Darijan radi nije gluma, on mene iskreno voli, ja to znam da procenim - izjavila je Miljana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA