Vreme čitanja: oko 1 min.

Transformisala se naša pevačica, znate li o kome je reč? Iz atraktivne plavuše, prešla u vatrenu brinetu!

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teodora se uoči rođendana odlučila na promenu boje kose

  • 0
Teodora Džehverović Printskrin:Instagram/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović od kada je postala poznata široj javnosti, bila je plavuša. Znala je katkad da promeni boju kose, što je i sada uradila.

Danas, 10. februara je Teodorin rođendan, pa je ona za tu priliku odlučila da postane brineta. Ona se snimala putem Instagrama, dok je imala masku za lice, pa se tako moglo videti da je prešla u tamniju nijansu.

Džehverovićeva je što se estetskih operacija tiče, do sada radila uši, grudi i usta, a nedavno je putem pomenute mreže govorila o tome.

- Ja sam uvek otvoreno pričala o tome šta sam sve radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. godine sam operisala grudi i usne sam radila poslednji put pre dve godine - rekla je Teodora, pa istakla:

- Ja priznajem da sam se mnogo promenila do sad. Ali prosto mislim da je kod svakog taj neki proces razvoja drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i slično. Ko veruje, veruje.

Teodora Džehverović Printskrin: Instagram/teodoradzehverovic

(Telegraf.rs)

Video: Teodora izašla iz bolnice, mama Džehva ne skida pogled sa nje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA