Vreme čitanja: oko 1 min.

Severina se umalo rasplakala na sceni dok je pozdravljala sina: Zbog emotivnog govora njena majka se "raspala"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seve je raznežila čitav Balkan

  • 21
Severina Vučković Printskrin: Instagram/severina

Pevačica Severina Vučković sinoć je osvojila divnu nagradu, a na sceni se tokom govora umalo rasplakala dok je pozdravljala sina Aleksandra.

Naime, Seve je dobila prestižnu nagradu i izabrana je za najbolju pop pevačicu u Hrvatskoj, a svojim elegantnim izdanjem, ali i govorom na sceni - Seve je raznežila čitav Balkan.

Blistajući, u crnoj, dugoj haljini s prorezom, izašla je na scenu vidno iznenađena, pa odmah na početku izgovorila: "nisam htela da dođem večeras, zato što me poslednjih dana ljudi gledaju kao da sam umrla, pa vaskrsla.."

- Ovo jeste moj svet, scena je moj svet, nije lud... ups, sudnica moj svet - započela je Seve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Severina (@severina)

I dok je kroz svoj emotivni govor, osim karijere, govorila i o svojoj borbi, borbi žene, borbi majke, u jednom momentu je pozdravila i svog sina Aleksandra, kojeg nakon oduzimanja starateljstva ima mogućnost da viđa samo dva puta nedeljno.

- Želim da se zahvalim svojoj porodici, i da pozdravim svog sina koji me gleda na televiziji sada - rekla je pevačica s očima punim suza.

Iako je na kraju uspela da se suzdrži, svoju majku je ipak uspela da rasplače svojim govorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde

    10. februar 2024 | 15:29

    Ne drami.

  • Pp

    10. februar 2024 | 16:02

    Plače ona za alimentacijom od 10000 evra... Niko joj nije branio da vidja dete i mogla je da ga vidja kad god poželi, pa ga je vrlo retko vidjala. Ni sa svojom porodicom nije kako treba.

  • Vodolijax

    10. februar 2024 | 15:29

    Da je ona dobra mama ne bi se sigurno ponovo udavala posle rađanja deteta.....patetiše i glumi paćenicu.....dete će svakako za četiri pet godina da se polako brine sam o sebi....bilo bi normalno......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA