Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana se požalila Janjušu u kakvom stanju je zatekla Zolu: "Skrenuće koliko se drogira"!

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kulićeva je takođe istakla da je odmah otišla od njega, kada je shvatila da nema emocije ni prema sebi, a kamoli prema njoj

  • 3
Lazar Čolić Zola Foto: Nikola Tomić, Youtube/zadruga official

Zadrugarka Miljana Kulić se vratila na imanje u Šimanovcima, nakon što je diskvalifikovana sa istog zbog napada na Nenada Macanovića Bebicu.

Ona je to odsustvo iskoristila i da poseti Lazara Čolića Zolu, a sada se Marku Janjuševiću Janjušu otvorila i istakla da ako ovako nastavi, skrenuće.

Kulićeva je optužila Zolića da konzumira marihuanu, kao i da mu je slala novac, a samo 500€ je potrošila, da bi napunila frižider.

- Ovaj (prim.aut. Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgledaće kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - počela je Miljana i dodala:

- Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča- pričala je Kulićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA