≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žika Šarenica se pojavio posle duge pauze i priče o bolesti: Pogledajte kako voditelj izgleda u 74. godini

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne krije da danas ima veliku penziju, ali zahvaljujući tome što je sam sebi dodatno uplaćivao novac

  • 3
Žika Šarenica Printskrin: Youtube/RTV Pink

Voditelj Žika Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica potpuno je nestao, iznenada sa malih ekrana i javnost ga nije veidela nekoliko meseci, međutim, ponovo se vratio.

Naime, posle decenija rada na Javnom servisu, 2018. godine Žika prelazi u ružičasto jato, gde je prvo vodio Žikinu Šarenicu.

No, posle epidemije korone, njegova emisija nestaje sa malih ekrana, zbog čega počinje da vodi Jutarnji program na Pinku.

Još tada je planirao da započne novi projekat, međutim, u jednom trenutku potpuno je nestao sa scene i televizije. Iako se nagađalo oko mnogo stvari, pa čak i da je teško bolestan, Žika je izgleda samo otišao u penziju.

Posle duge pauze u javnosti, Žika se vratio i to gostovanje u emisiji "Magazin IN". Žika je govorio o raznoraznim temama, koje se uglavnom tiču ljubavi, ali o poslu i svojoj pauzi ili penziji govorio nije.

Kako se može primetiti, ozbiljno se drži, i bez obzira što je duboko zagazio u osmu deceniju života, vedar duh i pozitiva ga ne napuštaju.

Žika ne krije da danas ima veliku penziju, ali zahvaljujući tome što je sam sebi dodatno uplaćivao novac u penzioni fond. Tako je i mladima dao savet kako sebe da obezbede.

- Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava - rekao je on jednom prilikom za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    11. februar 2024 | 11:35

    sarenica je bila mnogo bolja dok je on bio voditelj

  • Duska

    11. februar 2024 | 16:29

    To mu je pametno za penziju, ali kad uplacujes, onda dajes i doprinose pa kako sad da zivim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA