Vreme čitanja: oko 1 min.

Konstrakta odbija ponude za reklame: "Naplatiću lik i delo, ali za jednu objavu da uzmem 5.000 evra"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svojim pesmama, umetnica uglavnom šalje jake poruke, zbog čega joj na mrežama često nude brojne saradnje

  • 2
Čuvari Formule, Novinarska premijera filma, Ana Đurić Konstrakta Foto: Nikola Tomić

Ana Đurić Konstrakta, ekstravagantna umetnica koja nas je 2022. godine predstavljala na Evroviziji, svojim izjavama i stavovima od kako je u centru pažnje javnosti izazavala je mnogo polemike, uglavnom joj se svi dive.

Ona se, naime, i ove godine prijavila za Pesmu za Evroviziju, novom numerom "Novo, bolje" kojom će ponovo okušati sreću i potencijalno Srbiju predstavljati drugi put.

Svojim pesmama, umetnica uglavnom šalje jake poruke, zbog čega joj na mrežama često nude brojne saradnje - koje ona odbija, bez obzira na novčanu sumu koja joj je ponuđena.

Kako je nedavno govorila o toj temi, nikada ne bi pristala da naplati reklamu od 5.000 evra, jer to po njenom mišljenju nije okej.

- Nije mi okej. Naplatiću ja svoj lik i delo, u redu, ajde. Ali zašto bih ja za jedan post uzela 5.000 evra. Meni je to uvredljivo za ljude koji sede mesec dana od 9-17 sati i rade neki odgovoran posao. Ne želim da učestvujem u tome - rekla je ona u podkastu "Sto minuta buke".

Inače, Konstrakta je na "Evroviziji 2022." zauzela 5. mesto u finalu, što je najbolji rezultat Srbije u prethodnih 10 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    11. februar 2024 | 13:01

    Uzmite i dajte u humanitarna svrhe. Kad hoće da vam plate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA